Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівські каратисти відзначились на чемпіонаті України з карате

Мукачівські каратисти відзначились на чемпіонаті України з карате

Міністерство Молоді та спорту України та Українська асоціація карате провели в м. Дніпропетровську 13 чемпіонат України з карате (версія JKS). На цій спортивній події було представлено понад 300 учасниківз 14 регіонів України. Закарпатська область була представлена Мукачівським спортивним клубом карате «СІНАЙ», де тренером є майстер спорту України з карате, тренер вищої категорії Роман Михайлович Маслиган.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначив Роман Михайлович: «Додаткові тренування та спеціальна технічна підготовка до змагань дозволили спортсменам досягти хороших результатів. Наші каратисти перемагали в особистих та командних розділах змагань з куміте, а також могли побачити виступи членів збірної України з карате JKS та діючих призерів Чемпіонатів Європи та Світу».

«Характерною рисою карате JKS…, – продовжує Роман Михайлович, – яка відрізняє цей вид карате від інших версій, це відсутність вагових категорій. У цьому виді карате можуть зустрітись у поєдинку високий, низький, важкий та легкий по вазі супротивник. І манеру ведення поєдинку і тактику бою спортсмен вибирає та корегує вже під час бою. Неправильно вибрана спортсменом тактика може привести до програшу».

Реклама

Так, золото категорії 16-17 років (в особистому куміте) завоював Єгоров Сергій, а бронзу команді приніс Буштин Денис (в особистому кумітеу категорії 14-15 років) та Фабрицій Софія, яка зайняла 3 місце в особистих змаганнях.

В командних змаганнях срібло у наших дівчат: Гонак Ольги та Тараканової Катерини у категорії 8-9 років. Також маємо срібло у категорії 12-13 років серед дівчат яку принесли у скарбничку Фабрицій Софія,  Війтів Рената та Смочко Ліна.

Реклама

Смочко Максим, Шугало Віталійта Гонак Максим завоювали бронзу. Хлопці відзначились у командних змаганнях в категорії 12-13 років.

Буштин Денис виступив за команду з Донеччини і зайняв друге місцеу командних змаганнях в категорії 14-15 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно