Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Закарпатські орієнтувальники здобули нагороди відкритих змагань, які проходили на Львівщині

Закарпатські орієнтувальники здобули нагороди відкритих змагань, які проходили на Львівщині

Закарпатські орієнтувальники здобули нагороди відкритих змагань, які проходили на Львівщині
ВІДЕО ДНЯ

Стартами у відкритому чемпіонаті Львівської області та краєзнавчим походом рідним краєм відмітили початок літніх канікул вихованці Мукачівського клубу «Товариш», що працює від Закарпатського центру туризму і спорту учнівської молоді (директор Володимир Чепа).

Змагання у Брюховичах зібрали майже дві сотні орієнтувальників Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей. На складній класичній дистанції з глибокими ярами та важко прохідним лісом чемпіонські звання у своїх вікових групах вибороли Катерина, Ніна та Олександр Цепурдеї. Вони ж, а також Сергій Бабич в головній чоловічій категорії, стали чемпіонами й наступного дня у Стрийському парку, де визначалися найсильніші на спринтерських трасах. Дві срібні нагороди за другі місця в змаганнях серед жінок отримала Ніна Расчупкіна.

Реклама

А за декілька  днів потому велика група гуртківців «Товариша», складена з учнів другої, десятої й тринадцятої загальноосвітніх шкіл та гімназії, здійснила шістнадцятикілометровий краєзнавчий похід Мукачівщиною. Вирушивши зранку від села Пасіка, юні туристи відрогами масиву Борлійов Діл піднялися до найвищого в районі села Брестів. Звідти старою австрійською дорогою спустилися у Вільховицю до бойківської церкви святого Великомученика Дмитра, зведеної ще у 17 столітті! А завершили похід на подвір’ї  середньовічного замку Сент-Міклош у Чинадійові.

У найближчих планах закарпатських орієнтувальників походи по Свидовцю та у Рахівські гори, участь у Всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування «Мапа мольфара» на Драгобраті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно