Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці вже визначились, за кого вболіватимуть на Євро-2016

Ужгородці вже визначились, за кого вболіватимуть на Євро-2016

Європейське свято футболу – Євро-2016 стартує 10 червня у Франції. Збірна України пробилася у фінальну стадію головного футбольного змагання континенту. За вихід у плей-офф українці змагатимуться з німцями, поляками та командою Північної Ірландії. В Ужгороді централізованої фан-зони для перегляду матчів Євро не передбачено, однак заклади до прийому футбольних фанатів готові!

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатські футболісти та спортивні журналісти матчі дивитимуться зі своїми командами та друзями. Безперечно вболіватимуть за українську збірну, однак стежитимуть за новим форматом Євро та визначилися зі своїми фаворитами.

«Цікаво подивитися на формат із 24 команд на Євро. Хоча, думаю, коли було 16 команд було цікавіше, сильніші збірні виходили. Насправді вболіватиму за збірну Бельгії, там зібрані хороші гравці, цікаво подивитися на цю збірну. Фаворити, звичайно, Іспанія та господарі турніру – французи», – говорить Яромир ЛОБОДА, футболіст, спортивний журналіст.

Реклама

«Буду вболівати за Іспанію і Францію. Іспанія показує дуже гарний футбол, контроль м’яча, а Франція – вони фаворити. Викладатимуться на всі 100%. Це домашнє їх Євро, думаю, що мінімум до півфіналу вони вийдуть, будуть показувати гарний футбол. Дивитися мені байдуже де. Головне у компанії друзів, а де – без різниці», – додає Олександр Зубанич, футболіст

Перша гра збірної України проти команди Німеччини відбудеться 12 червня. А ужгородці, окрім української збірної, підтримуватимуть і власних фаворитів.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно