Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Закарпатські журналісти про Євро-2016: "Бельгія може здивувати, Україна – вийти з групи"

Закарпатські журналісти про Євро-2016: "Бельгія може здивувати, Україна – вийти з групи"

Закарпатські журналісти про Євро-2016: "Бельгія може здивувати, Україна – вийти з групи"

До початку однієї з головних спортивних подій 2016-го року залишається все менше часу. І відомі журналісти Закарпаття поділились власними прогнозами щодо майбутнього чемпіонату Європи. Хто на думку медійників краю є фаворитом першості? Хто стане сенсацією? І як представить нашу країну синьо-жовта футбольна дружина?

ВІДЕО ДНЯ

Олександр Сабадош, футбольний оглядач газети "Спорт-Тайм":

"Фаворитом Євро-2016 буде Іспанія. Думаю, на чемпіонаті світу в 2014 році їх виступ був нещасним випадком. Іспанська збірна є зіграною, найбільш сильною командою за складом. На мою думку, сенсацією чемпіонату буде перемога збірної Бельгії у фіналі. Щодо нашої збірної, то в українців шанси хороші. Невихід з групи буде провалом. Вихід – завдання-мінімум, а далі вже видно буде".

Реклама

Тарас Галушка, редактор футбольного інтернет-видання "Лобда":

"Головними претендентами залишаються країни з провідними футбольними чемпіонатами (за виключенням Італії) – Франція, Іспанія, Німеччина і Англія. Саме в цих командах зібрані зіркові гравці, і головним питанням буде як тренери використають весь їхній потенціал. Очікування від їхніх ігор завжди дуже великі. Несподіванкою турніру можуть стати бельгійці, австрійці та хорвати. Перші дві збірні демонструють яскравий футбол та у грі з сильним суперником вони скоріш за все будуть грати обережніше. Хорватія має хороший підбір гравців на всіх позиціях та їм завжди чогось не вистачає. Думаю ці команди зможу побачити як мінімум у чвертьфіналі. Нашу збірну я б відніс до твердих середняків, які за певних обставин (наприклад, як на ЧС-2006) можуть дійти до чвертьфіналу. Це був би відмінний результат. Очікую хорошої, стабільної гри не тільки від Ярмоленка і Коноплянки, а від всіх ліній, починаючи від оборони. Адже прагматичність Фоменка передбачає гру від захисту".

Реклама

Олександр Курта, спортивний оглядач:

"Основним фаворитом, на мою думку, є Англія. Цього року вони вистрілять. Склад у них сильний. Звичайно, до списку фаворитів також увійдуть Іспанія та Німеччина. Сенсацією першості, яка всіх може здивувати, є Бельгія. Хоча її вже, мабуть, вважають одним із фаворитів французького Євро. Ну а українська команда може дійти і до півфіналу за сприятливих обставин".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно