Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Рахові відбувся чемпіонат Закарпаття зі Street Workout

У Рахові відбувся чемпіонат Закарпаття зі Street Workout
ВІДЕО ДНЯ

У неділю, 3 липня, на центральній площі міста Рахів відбувся чемпіонат Закарпатської області зі Street Workout. Змагання провели за підтримки благодійного фонду “Здорова та успішна молодь” (смт. Великий Бичків), Рахівських районної державної адміністрації, міської та районної рад. Підтримати спортсменів прийшов і голова Рахівської РДА Павло Басараба.

Свою майстерність показали хлопці та дівчата з Ужгорода, Мукачева, Хуста, Великого Бичкова, Рахова, Ясіня, Луга, Солотвина, Львова, Житомира, Кременчука та Новоград-Волинського.  

Реклама

Учасники змагались у наступних номінаціях: фрістайл, віджимання на брусах з додатковою вагою + 48 кг та підтягування з додатковою вагою + 32 кг.

Судили спортсменів Євгеній Кочерга – чемпіон світу Street Workout 2012 року, Дмитро Малахов – чемпіон України в 2015 році, Віталій Ворохоб – призер Чемпіонату України з Street Lifting і Віталій Фещук – призер Чемпіонату України із Street Lifting.

Реклама

Почесним гостем спортивних змагань став президент світової організації Street Workout – Денис Мінін.

Перемогу у номінації «Фрістайл» здобув Тарас Тичинський (м. Мукачево), на другій сходинці Іван Максимюк (м. Ужгород), на третій - Андрій Якимович (м. Львів).

Найкращими у віджиманні на брусах з додатковою вагою + 48 кг стали Андрій Скабара (м. Львів), Дмитро Малахов (м. Кременчук),  Дмитро Чаплінський (м. Новоград-Волинський);

Реклама

У підтягуванні з додатковою вагою + 32 кг трійку лідерів склали Дмитро Малахов (м. Кременчук), Віктор Сидор (м. Ужгород) та Василь Хвуст (м. Хуст). 

Головною ідеєю проведення спортивного змагання на Рахівщині є пропаганда та підтримка здорового способу життя серед рахів’ян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно