Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мер Тячева нагородив місцевих хортингістів

Мер Тячева нагородив місцевих хортингістів

Міський голова Іван Ковач зу​стрівся з тячівсь​кими спортсменами – пере​мож​цями й призерами всеукраїнсь​ких та між​народних змагань з хор​тингу.

ВІДЕО ДНЯ

Мер Тячева най​перше по​дякував хор​тингістам, що вони від​гукнулись на запро​шення та прийшли на зустріч. Затим при​вітав спортсменів та їх тре​нера, майстра спорту з хортингу Ми​хайла Бу​чака з успішними здобу​тками, а також побажав не спинятись на досягнутому, ста​вити перед собою нові цілі й здобувати перемоги.

«Як і кожне місто, Тячів пишається своїми таланови​тими жителями – людьми праці, мистецтва, спорту, своїми пе​реможцями та висо​кими досяг​неннями спортсме​нів. Ви – одні з тих, ким по​праву гордиться наше місто, громада та район в цілому, – сказав Тячівський міський го​лова. – Прийміть щиру вдяч​ність від громади міста та Тячів​ської міської ради за успіхи, здобуті на престижних бійцівсь​ких аренах. Дякуємо, що ви у нас є! Певен, за вами майбутнє! Адже спорт – це здоров’я, це майбутнє нації».

Реклама

Особливу вдячність мі​сь​кий голова висловив тре​неру тячівських спортсменів – майс​тру спорту з хортингу, ке​рівнику Тячівського міського та районного осередку хортингу, президенту бійцівського клубу «Інфайтер» Михайлу Бучаку, який популя​ризує даний вид спорту серед містян і не тільки. Й додав, що міська влада, в свою чергу, має намір й надалі підтримувати цей вид спорту та в силу можливостей всіляко спри​ятиме його розвитку.

Разом із міським головою привітав юних хортингістів на​ча​льник управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Тячівсь​кої міської ради Василь Куля, який подякував за прекрасні здобутки та побажав їм нових успіхів, щоб громада й надалі гордилася та​кими тала​новитими спортсме​нами.

Реклама

Після вітань посадовці мі​сь​кої ради вручили спортсме​нам-хортингістам подяки та пам’ятні подарунки – наручні годинники з символічним на зворотному боці гравіруванням «Від міста Тячів».

Відзнаки та пам’ятні пода​рунки спортсменам вручали мі​ський голова Іван Ковач, нача​льник управ​ління освіти, охорони здо​ров’я, культури, сім’ї, мо​лоді та спорту Тя​чівсь​кої міської ради Василь Куля та спе​ціаліст управління Сергій Гирич.

За відмінну підгото​вку спорт​сменів БК «Інфатер» до змагань із ММА (м.Львів), плідну роботу з популяризації хортингу як украї​нського різновиду бойових мис​тецтв, багаторічну і результати​вну тренерську діяльність з рук міського голови подяку та наруч​ний годинник отримав майстер спорту України, тренер Тячівсь​кого міс​цевого та районного осе​редку Української феде​рації хор​тингу Михайло Бучак. Далі від​значали його вихованців.

Реклама

За від​мінну підготовку до зма​гань із ММА, багатора​зову участь у зма​ганнях різного рівня, захист спортивної честі міста подяк мі​ської ради удостоїлися: Орест Приставський, Олек​сандр Гайналій, Антоніо Ап​шай, Олек​сандр Павлюк, Ва​силь Гайналій, Іон Поп, Віктор Рожі, Іван Мель​ник, Софія Ше​левер, Сергій Де​бич, Василь Бедей, Вадим Дум​нич, Денис Катреняк. На добру пам’ять усі вони отримали уні​версальні презенти – годинники.

У свою чергу спортсмени дякували міській владі за увагу до їх спортивного росту та під​тримку тячівського хортингу.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно