Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юні футболісти із Закарпаття успішно виступили на Міжнародному турнірі "Fragaria Cup 2016"

Юні футболісти із Закарпаття успішно виступили на Міжнародному турнірі "Fragaria Cup 2016"

Юні футболісти із Закарпаття успішно виступили на Міжнародному турнірі "Fragaria Cup 2016"

На початку липня у словацькому Пряшеві стартував найбільший турнір Східної Європи. У наймолодших вікових категоріях виступали і представники Закарпаття. Проливний дощ, який обрушився на Пряшів у другий день змагань, дещо вніс корективи у розклад матчів. Та організатори швидко все владнали.

ВІДЕО ДНЯ

У наймолодшій віковій групі U8 наш край представляв СДЮСШОР Ужгород, який зайняв перше місце у своїй групі, без єдиної поразки. В 1/8 фіналу пройшли господарів турніру 4:2, в чвертьфіналі лише в серії пенальті переграли румунську Тімішоару. У півфіналі їх чекала невдача ще з однією румунською командою Думбравіца 0:1. У грі за третє місце також поступились румунам Ласі 0:3. Тож СДЮСШОР U8 – четвертий.

В наступній категорії U9 грали дві ужгородські школи – "Зінедін" та СДЮСШОР. "Зінедінівці" зайняли четверте місце у групі, здобувши чотири перемоги, одну нічию та дві поразки. СДЮСШОР також став четвертим – п’ять перемог, одна нічия і дві поразки. У плей-оф Зінедін програв Іліє Оана з Бухаресту 0:2, а СДЮСШОР поступився київській Чайці 1:2. У поєдинку за 13 місце команда Деревлянка зіграла внічию з підопічними Бібікова і лише в серії пенальті перші здобули перемогу.

Найкращі результати наші футболісти показали у категорії U10. Фаворит з Великого Березного зайняв лише четверте місце у групі маючи три виграші, дві нічиї та дві поразки. В одній восьмій зіграли внічию з сербами з Нового Саду, а по пенальті перемогли їх. У чвертьфіналі закарпатці зламали спротив мінських динамівців 3:1. І лише в півфіналі поступились своїм землякам із ужгородського СДЮСШОР – 0:3. У грі за третє місце з поляками з команди "Нео-Сістем Гол" з Бродніци зіграли внічию – 2:2, а в серії пенальті знову перемогли 6:5 і стали володарями бронзових нагород. В окремих номінаціях звання кращого гравця отримав великоберезнянець Ярослав Караман.

Реклама

СДЮСШОР у своїй групі показав стовідсоткові показники, перемігши у всіх семи поєдинках. В одній восьмій ужгородці здолали румунів "Тампа Брашов" – 4:0, у чвертьфіналі – польську "Полонію Слюбіце". У півфіналі пройшли команду з Великого Березного – 3:0, але у фіналі підопічні Шоляка розгромно поступились "МТК Будапешт" – 0:4. І везуть додому срібло змагань.

У категорії U11 ужгородський СДЮСШОР виступав двома складами, і обидві команди зайняли треті місця у своїх групах.

Реклама

В 1/8СДЮСШОР А впевнено переміг угорців з Солнока – 5:1. Далі СДЮСШОР А здолав "Спортакадемію" Бухареста – 2:1. У півфіналі підопічні Ороса зіграли в нульову нічию з румунською "Електрика 1869" (Тімішоара), а в серії пенальті поступились – 2:3. У грі за третє місце ужгородці знову зіграли внічию 2:2 з сербськими футболістами з Нового Саду, але програли по пенальті – 1:3.

СДЮСШОР Б в 1/8 поступився ФК "Мінськ" з рахунком 1:2. У матчі за 13-е місце зіграв внічию з "Юніорул" Брашов 0:0 і перемогли їх по пенальті 8:7.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно