Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Незважаючи на негоду, у Хусті відбувся веломарафон

Незважаючи на негоду, у Хусті відбувся веломарафон

17 липня хустські любителі їзди на двоколісному транспорті взяли участь у веломарафоні. Організаторами заходу виступило ГО «Велооб’єднання». Маршрут для любителів адреналіну організатори обрали протяжністю 50 кілометрів і пролягав він через Сокирницю, Золотарево, Копашнево.

ВІДЕО ДНЯ

Стартували та фінішували велосипедисти на Майдані Незалежності.

– Метою веломарафону стало залучення якомога більшої кількості краян до здорового способу життя та активного відпочинку. Якщо для велопробігів ми не встановлюємо вікових обмежень і їхніми учасниками стають і 70-річні дідусі та бабусі, й маленькі діти, то марафон – завдання більш серйозне, де потрібно перевіряти власну витривалість, зуміти перебороти себе, повірити у свої сили. Такі заходи потребують певної  фізичної підготовки. Тому молодших за 16 років ми не реєстрували. У той же час найстаршим учасником став Томас Величко, якому більше ніж 50 років. Загалом до марафону долучилося 23 хустян, – розповів керівник ГО «Велооб’єднання» Андрій Козир.

Реклама

Мандрівкою верхи на «залізних конях» усі рандоннери залишилися задоволені.  Марафон пройшов без жодних ексцесів і незважаючи на негоду, заявлену дистанцію учасники подолали всього за чотири години.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно