Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті встановлюють нові велопарковки

У Хусті встановлюють нові велопарковки

Віднедавна у місті над Тисою почали з’являтися нові ошатні велопаркінги. Зокрема, уже більше року два такі встановлено у самому середмісті. А цими днями металеві паркопристрої для роверів прикрасили і парк відпочинку.

ВІДЕО ДНЯ

– Встановлюю паркінги для того, аби краяни зрозуміли зручність екологічно чистого транспорту. Разом з ГО «Велооб’єднання» пропагуємо здоровий спосіб життя, адже пересуватися велосипедом у міських умовах і швидше, і дешевше, ніж автомобілем. Крім того, катання на двоколісному «залізному коні» і здорове, і приємне. Багато людей у місті досі не мали де залишити велосипед, зіштовхувалися з незручностями, прив’язували ровери до дерев і нерідко їх від них просто цупили. Такого немає в жодній із країн світу. Тому я переконаний, що хустяни мають мати своєрідний велогараж. Мій проект, між іншим, екологічно-соціальний і цілковито безкоштовний для мешканців міста. Головне, аби парковки були в рекреаційних зонах та біля адмінбудівель, – розповідає Роман Павлик, який власне і є автором ідеї, а нині займається розміщенням паркінгів.

Загалом, зі слів Романа, у місті планується встановити близько двох десятків велосипедних паркінгів. Вони розташовуватимуться і на Майдані Незалежності (неподалік «Пабліка»), і на вулиці Карпатської Січі, і в оновленому парку.

Реклама
У Хусті встановлюють нові велопарковки – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно