Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті планують звести кілька нових штучних полів

На Закарпатті планують звести кілька нових штучних полів

Приємно констатувати, що останнім часом в області дедалі більше уваги приділяється розвитку футбольної інфраструктури. Приклади реконструкції чи побудови стадіонів в Ужгороді, Виноградові, Минаї, Сторожниці тощо – тому підтвердженням. Ще відрадніше, що в цієї благородної справи є послідовники.

ВІДЕО ДНЯ

На Закарпатті готуються звести декілька штучних полів. Зокрема, в Середньому планують побудувати велике поле стандартних розмірів зі штучним покриттям. Президент ФК «Середнє» Сергій Чопик зазначив, що завдяки сприянню голови села вже придбано землю для зведення такої споруди, – повідомляє Федерація футболу Закарпаття.

Поки ведеться організаційна й підготовча робота, а за місяць планують узятися й до основного її етапу. Сергій Миколайович зауважив, що це кропітка справа. Тільки той, хто нею займався, знає, наскільки важко вести таку діяльність. Тому поки від розповіді в подробицях утримався: мовляв, щоб не зурочити.

Реклама

Так само виношують плани і в Кінчеші звести велике штучне поле. За словами президента ФК «Сокіл» Степана Боднара, було б недоцільно на стадіоні, де вже є природне покриття, ставити «синтетику». Отож нині це питання вивчається, і у вересні його планують розпочати реалізовувати. Є наміри звести спортивний центр.

Амбітні плани й у хустян. Вони мають намір реконструювати місцевий стадіон «Карпати». Нещодавно в місті над Тисою побував міністр молоді і спорту Ігор Жданов і відбулося виїзне засідання Бюджетного комітету Верховної Ради, що говорить про підтримку реалізації такого плану. Притому функціонуватимуть не лише футбольне поле, а й майданчики для інших ігрових видів спорту. Для реалізації проекту вже виділено понад 1 млн 380 тис. грн. Усього ж планують інвестувати понад 38 млн 240 тис. грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно