Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тересві визначились переможці Кубку молоді з футболу

У Тересві визначились переможці Кубку молоді з футболу
ВІДЕО ДНЯ

У суботу, 6 серпня, за сприяння народного депутата України Василя Петьовки, у Тересві вже вчетверте відбувся масштабний дитячий футбольний турнір на Кубок молоді. У змаганнях взяли участь 10 команд з Хуста, Вишкова, Грушева, Нижньої Апші, Бедевлі та Тересви. Вперше на футбольне поле вийшли команди дівчат – ФК «Беркут» (Бедевля) та ФК «Авангард» (Тересва). Усього близько 150 юних спортсменів. Футболісти змагались у двох вікових групах: 2004-2005 та 2007 р.н.

В результаті серії ігор визначились переможці. У молодшій віковій групі не було рівних команді Грушева, яка посіла перше місце. А на другій та третій сходинках п’єдесталу опинилися дві тересвянські команди. Четверте місце отримали вишківські футболісти.

Реклама

У старшій групі першість вибороли господарі турніру – ФК «Авангард»  з Тересви. Друге місце – за командою Хуста,  а третє місце посіла команда Вишкова. На четвертому місці – команда Нижньої Апші.

У матчі між дівчатами перевага була на боці бедевлянського ФК «Беркут», які перемогли суперниць з ФК «Авангард» з Тересви. Певно, далося взнаки хвилювання.

Реклама

«Нашій команді два місяці. Ми вперше беремо участь у такому турнірі, раніше змагались лише у школі, між класами», – розповіла капітан збірної дівчат ФК «Авангард» Анюта Сабов.

Але переможених на турнірі не було. Не тільки призери, а й усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Крім цього, кожна команда отримала в подарунок шкіряний м’яч.

«Організатори – молодці, – ділиться враженнями тренер юнацької команди з Нижньої Апші Георгій Венгрин. – Такі турніри дуже потрібні, адже діти мають можливість позмагатись і поспілкуватись з однолітками з інших сіл».

Реклама

Ініціатор та організатор дитячих футбольних змагань – футболіст і тренер із Тересви Олег Мартинич зауважив, що дуже важливою в організації є постійна підтримка народного депутата України Василя Петьовки.

«Вже четвертий рік поспіль Василь Петьовка допомагає у проведенні турніру. І я йому дуже цим завдячую , – каже Олег Мартинич. – Адже всі нагороди, а також, що немало важливо, харчування дітей упродовж змагань – все це за його підтримки».

Тому відзнаки приготували і для головного спонсора змагань. Вимпел та подяку народному  депутату України Василю Петьовці за багатолітнє сприяння та підтримку у проведенні турніру,  голова селища Тересва Василь Олексій урочисто вручив його помічнику Степану Тулайдану.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно