Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Бойова нічия у Чопі: матч між "Локомотивом" та "Баранинцями" сильнішого не виявив

Бойова нічия у Чопі: матч між "Локомотивом" та "Баранинцями" сильнішого не виявив

Бойова нічия у Чопі: матч між "Локомотивом" та "Баранинцями" сильнішого не виявив

Зі стартових хвилин було зрозуміло, що обидві команди вибрали на гру захисну тактику. Поєдинок проходив у розміреному темпі, колективи обмінялись напівмоментами, але гостріше атакували господарі.

ВІДЕО ДНЯ

На 5-й хвилині Павленко отримав передачу в штрафному суперника і потужно пробив. Марко витягує круглого з-під поперечки. За декілька хвилин господарі знову загрожували володінням Марка, Повхан пробивав з дальньої відстані, але голкіпер на місці.

Велика кількість фолів в центрі поля не давала можливості командам розкрити весь свій атакувальний потенціал. На 10-й хвилині, Мадяр пристрілювався з-за меж штрафної, але повз ворота. Згодом, той таки Мадяр знову опинився на ударній позиції, але його удар з 16-ти метрів пройшов вище воріт.

Реклама

Наступну десятихвилинку команди провели без гострих моментів. Лише близько 30-ї хвилини підопічні Бисаги створили перший по-справжньому гострий момент. Після подачі з кутового головою пробивав Мартинич, але повз ворота.

За п’ять хвилин господарям вдалось створити два гострі моменти біля воріт суперника. Спочатку Павленко вибігав на побачення з голкіпером, але в останній момент удар заблокував захисник, а потім Самаї, після подачі пробивав головою, але удару Тібора забракло точності.

Реклама

В останні десять хвилин тайму гра пожвавилась і почали виникати гострі моменти. Загорчак потужно пробивав з дальньої дистанції, але м’яч пройшов у лічених сантиметрах від цілі. Згодом, Загорчак пройшов правим флангом і скинув під удар Лукіянику, але той не влучає у ворота. Вже під кінець першого тайму гравці домашньої команди взяли м’яч під свій контроль, але захист гостей діяв надійно.

Тайм другий почався з атаки господарів, але подача з кута поля закінчилась невдалим ударом. «Баранинці» відразу відповіли ударом Дзямка з дальньої відстані, але кіпер рятує свою команду. Розіграши кутовий партнери вивели на ударну позицію Лукіяникак, але удар Євгена пройшов повз ворота.

На 50-й хвилині залізничники заробили право на небезпечний штрафний. Удар Кривяника виявився неточним. За декілька хвилин гості створили не менш гострий момент. Активний Лукіяник пройшов трьох захисників і пробив з 18-ти метрів, але влучити у рамку не зумів.

Реклама

На 65-й хвилині господарі заробили право на небезпечний штрафний, але удар Петра Кривяника прийшовся в стінку, після чого круглого підхопив Анатолій Кривяник і з 40-ка метрів, потужним ударом під поперечку засмучує голкіпера гостей. Але святкування голу для Анатолія закінчилось вилученням. На радощах від забитого м’яча Анатолій, забувши про те що в нього вже є жовта картка, знімає футболку і тим самим отримує другу жовту картку.

Такий розвиток подій не влаштовував гостей і вони відразу побігли відігруватись. Після подачі в штрафну Медведєв пробивав головою, але повз ворота. Надалі ініціативою заволоділи гості. На 75-й хвилині підопічні Бисаги заробили право на небезпечний штрафний. Лукіяник пробиває без шансів для голкіпера і рахунок стає 1:1.

За декілька хвилин Лукіяник знову опинився на ударній позиції. Після красивої комбінації Євген вискочив на побачення з голкіпером, але пробив вище воріт. Згодом знову атакували гості. Костик небезпечно пробивав з-за меж штрафної, але голкіпер перевів м’яч на кутовий. Після цього Медведєв змістився з лівого краю в центр і пробив, але удар у Віталія, відверто кажучи, не вийшов.

Вже під завісу зустрічі Шимон мав шанс вивести свою команду вперед, але його удар з 18-ти метрів виявився неточним. На цьому головний арбітр дає свисток про закінчення гри.

Протягом всього поєдинку гра була рівною і рахунок на табло є закономірним.

Арбітр: Гусев М.

Асистенти: Мешко О. Кагач

Реклама

Делегат – Кагач С.Ю.

м. Чоп, стадіон «Локомотив»

ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Баранинці» 1:1

Голи: А. Кривяник, 65 – Лукіяник, 75.

Локомотив: Володимир Дитюк, Петро Кривяник, Андрій Смагін, Віталій Кравчак, Олег Яворів (Сергій Крачковський, 23), Олександр Шимон, Анатолій Кривяник, Сергій Повхан, Тібор Самаї, Юрій Сема, Антон Павленко.

Запасні: Вадим Тарасов.

Тренер – Олег Яворів.

Баранинці: Костянтин Марко, Олег Мартинич, Олександр Мадяр (Ярослав Фаринич 83), Віталій Медведєв, Євген Загорчак (Богдан Дзямко 46), Владислав Андрусь, Ярослав Костик, Євген Лукіяник, Андріан Лінтур, Едуард Стецьо, Рудольф Балажинець.

Запасні: Михайло Шовш, Артем Ухатюк, Віталій Ганусин, Ігор Джуджук. Сергій Прокопець.

Тренер – Іван Бисага

Реклама

Попередження: А. Кривяник 48, - Мартинич 4.

Вилучення: Кривяник 65.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно