Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК "Мункач" мінімально здолав "Поляну"

ФК "Мункач" мінімально здолав "Поляну"

На матч до Поляни мукачівці їхали за своєрідним реваншем. Адже в Мукачеві, наша команда, хоч і здобула переконливу перемогу 5:0, проте згодом КДК ФФЗ позбавив її цих залікових балів. Тож лише перемога в Поляні мала відновити своєрідний статус-кво.

ВІДЕО ДНЯ

Перша половина гри проходила за переваги гостей, підопічні Золтана Сільваші заволоділи центром поля й почали розхитувати захисні редути полянців. Однак, господарі доволі грамотно захищалися й здійснювали атакувальні рейди до володінь Золтана Сільваші-молодшого, якому також довелося кілька разів рятувати команду. Лише в завершальні хвилини гри Хоменко міг двічі вікрити рахунок в матчі, в першому випадку він вміло розхитав захисників суперника у власному штрафному майданчику, однак ті в останній момент все ж зуміли вибити м’яч з під ніг нашого хавбека, а в другому епізоді кіпера господарів виручила стійка воріт, – йдеться у повідомленні прес-служби ФК "Мункач".

В другому таймі, мукачівці хоч і контролювали більше м’яч в атаці більш гостріше діяли гості. Моментами лише впевнена гра на останньому рубежі Золтана Сільваші рятувала команду від вірного голу.  В заключні хвилини гра тривала на зустрічних курсах, гра набрала нервового характеру, й публіка підкидала жару в вогонь. Навіть, арбітри помилялися. Зокрема, асистент Еміл Головей відверто не встигав за переміщеннями нападників гостей й помилково зафіксував офсайд в нападника «Мункача» Івана Качура, якого не було чим не на жарт розізлив головного наставника команди Золтана Сільваші.  Але все ж наші хлопці домоглися свого. Вже на доданих хвилинах гри перехопили м’яч в центрі поля, другим дотиком віддали на Олексія Шведюка, той вийшовши на ударну позицію спрямував м’яч в дальній кут і приносить бажану перемогу своїй команді.

Реклама

«Поляна» – «Мункач» – 0:1 (0:0)

Гол: Шведюк 90+4

Реклама

«Поляна»: Безик, Мондик, Русин, Пітра, Мельник, Лакатош, Павлич, Ропонич, Власик, Попович, Русин.

Тренер: Сергій Зозуля

«Мункач»: Сільваші, Великий, Трухан (к), Кундрик (Русин 12), Трачук (Міклош 46), Гей, Шведюк, Тома, Хоменко (Хміль 78), Апостолюк (Дан 90+2), Качур (Франчук 87).

Реклама

Тренер: Золтан Сільваші

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно