Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Один із найвідоміших футбольних арбітрів світу відвідав Закарпаття

Один із найвідоміших футбольних арбітрів світу відвідав Закарпаття

Один із найвідоміших футбольних арбітрів світу відвідав Закарпаття

Нині на Закарпатті працюють над тим, щоб в області проводилося якомога більше спортивних змагань всеукраїнського рівня, зокрема з футболу. Про це повідомив керівник краю Геннадій Москаль під час зустрічі з головою федерації футболу Землі Бранденбург (Німеччина) Фрідріхом Кіршеном.

ВІДЕО ДНЯ

Участь у зустрічі взяв і перший заступник голови Закарпатської ОДА, голова обласної федерації футболу Іван Дуран. Йшлося про розвиток футболу на Закарпатті.
– Незважаючи на економічні труднощі, які нині є в країні та в області, ми намагаємося розвивати спорт на Закарпатті, зокрема футбол. Маємо намір перенести на Закарпаття проведення змагань та спартакіад, в тому числі футбольних кубків всеукраїнського рівня, – повідомив Г. Москаль. – З цією метою нині триває і реконструкція Ужгородського стадіону. Там оновлюється не тільки футбольне поле, але й бігові доріжки тощо, роботи мають завершитися в наступному році. Голова ОДА зазначив, що область має всі умови для розміщення спортсменів, – зазначає прес-служба Закарпатської ОДА.

Фрідріх Кіршен – один із найвідоміших футбольних арбітрів світу – перебуває на Закарпатті разом із командою Землі Бранденбург, яка бере участь у міжнародному дитячо-юнацькому турнірі з футболу ім. А. Гаваші, що триває в області. За його словами, востаннє він був на Закарпатті три роки тому і може відзначити значний прогрес, який відбувся в області як у сфері обслуговування, так і розвитку мережі готелів, спортивних об’єктів. І він вражений цими змінами. А зустріч з першими особами краю свідчить, що вони зацікавлені в розвитку футболу та спорту загалом і в розбудові партнерських відносин.

Реклама

До слова, між федераціями футболу Закарпаття та Землі Бранденбург вже три роки діє договір про співпрацю. Він передбачає обмін досвідом, навчання тренерів, проведення спільних змагань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно