Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • "На Закарпатті пенсіонери вже дошками пахнуть, а у Німеччині на "Мерсах" їздять", – Михайло Кополовець про своє життя у Німеччині

"На Закарпатті пенсіонери вже дошками пахнуть, а у Німеччині на "Мерсах" їздять", – Михайло Кополовець про своє життя у Німеччині

"На Закарпатті пенсіонери вже дошками пахнуть, а у Німеччині на "Мерсах" їздять", – Михайло Кополовець про своє життя у Німеччині
Фото: ФК Минай
ВІДЕО ДНЯ

У останньому випуску програми "ПроФутбол" на каналі "2+2" з’явився сюжет журналіста Сергія Пейчева про відомого футболіста, гравця футбольного клубу "Минай" Михайла Кополовця, який раніше, до слова, виступав в ужгородській "Говерлі" та львівських "Карпатах".

"Я зрозумів, якщо Ви до мене приїхали, значить мало цікавих футболістів у чемпіонаті України", – саме так Михайло Кополовець зустрів журналістів популярної футбольної програми. Пропонуємо Вам короткі відрізки з цікавого інтерв’ю.

Реклама

Про ФК "Минай"

"Що мене привабило тут? Цей клуб, який зараз створився. Багато моїх друзів фінансують її, беруть участь у створенні команди. У нас є амбіції Другої ліги, будується стадіон".

Реклама

Про відоме інтерв’ю "Перед каждою ігрою"

"То була кубкова гра проти донецього "Металургу". Якби ми б її виграли, отримали б серйозні преміальні, вийшли б у Лігу Європи, зіграли б з "Шахтарем". Ми реально перед каждою ігрою ходили до церкви. Мене до тепер "травять" з цим інтерв’ю. Навіть мама згадує. Каже мені: "Привіт перед каждою ігрою" щоранку. Цим піднімає мені настрій. Такий у мене закарпатський характер".

Реклама

Про репетитора з німецької мови і закарпатський коньяк

"Я ходив до репетитора. Чесно кажучи, мені важко давалася німецька мова. Треба було б з вчителем це питання вирішувати. Зі мною два поляка ходили. Я йому привозив закарпатський коньяк. Він чекав, поки я його з дому привезу. Як вип’є 150 грам, то буде дуже щасливий. Він мене вивчив "гарячі" німецькі слова".

Про німецьких пенсіонерів

"От у 65-70 років життя тільки починається. От дідо 70-річний штангу тягає. Або інший пенсіонер сідає у "Мерседес". У нас уже люди дошками пахнуть, на той світ відправляються. А там дід гантелі тягає, носить "Dolce&Gabbana" і катається на "Мерсі".

Більше перлів та цікавої розмови – у відеосюжеті. 

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно