Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Києві фехтувальнику із Закарпаття Анатолію Герею вручили відзнаку

У Києві фехтувальнику із Закарпаття Анатолію Герею вручили відзнаку

У Києві фехтувальнику із Закарпаття Анатолію Герею вручили відзнаку
Фото: НОК
ВІДЕО ДНЯ

У Києві, у приміщенні міської державної адміністрації, урочисто привітали олімпійців та їх тренерів, які представляли Україну на Іграх ХХХІ Олімпіади в Ріо-де-Жанейро.

Окрім керівництва столиці, спортсменів та тренерів, які посіли 1-6 місця, вітали також представники НОКу та Мінмолодьспорту.

Реклама

Єдиний представник Закарпаття в основному складі олімпійської збірної, фехтувальник Анатолій Герей є ще і спортсменом Київської школи вищої спортивної майстерності, разом зі своїм особистим тренером Михайлом Подольським також були присутні на урочистостях. 

Як повідомляє НОК, Віталій Кличко вручив нагороди та відзнаки Київського міського голови нашим олімпційцям, зазначивши: "Для спортсменів дуже важлива мотивація для досягнення перемог. Кожен, хто виборов з 1 по 6 місце, а також їх тренери отримають грошову винагороду".

Реклама

«Ми ухвалили рішення виділити три однокімнатних квартири для Анни Різатдінової, Олени Вороніної і В’ячеслава Лаврухіна – тренера Ігоря Радівілова, одну двокімнатну квартиру для Артура Дзігасова (тренера Жана Беленюка) і три земельних ділянки – Олегу Верняєву, Жану Беленюку і Павлу Тимощенку», – повідомив Віталій Кличко.

Також він наголосив, що столична влада і надалі приділятиме належну увагу розвитку фізичної культури і спорту, розвитку спортивної інфраструктури та пропаганді здорового способу життя.

Нагадаємо, 25 голосами за (із 35 присутніх) депутати Ужгородської міської ради підтримали присвоєння Закарпатському фехтувальнику, Чемпіону світу та учаснику Літніх олімпійських Ігор Анатолію Герею звання "Почесний громадянин Ужгорода".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно