Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Учасник Олімпіади у Ріо Анатолій Герей розповів про свої плани на майбутнє

Учасник Олімпіади у Ріо Анатолій Герей розповів про свої плани на майбутнє

Учасник Олімпіади у Ріо Анатолій Герей розповів про свої плани на майбутнє

Анатолій Герей у складі чоловічої збірної України з фехтування на шпагах посів почесне 4 місце на Олімпійських іграх у Ріо. І хоч олімпійську медаль наразі завоювати не вдалося, закарпатський фехтувальник налаштовується на наступний сезон

ВІДЕО ДНЯ

"Нам сказали так: вас не можна ні похвалити, ні наскаржитися на вас за поганий виступ. Четверте місце – «дерев’яна» медаль, так звана. Маємо те, що маємо. Кажуть, що це високе місце, але я вважаю, що у спорті вищих досягнень що 4, що 20 місце – однаково. Є 1, 2, 3 місця. Але це був досвід. Будемо намагатися на наступну олімпіаду. Через 2 роки розпочнеться відбір. Скажімо, було важче туди потрапити, ніж там змагатися", – мовив Анатолій Герей.

Наразі закарпатський фехтувальник матиме нетривалу відпустку, і хоче просто морально відпочити. Як і більшість українців, Анатолій прагне закінчення війни, а також бажає, аби держава нарешті по-справжньому зацікавилася спортом.

Реклама

"Просто нічого не робити, тому що це психологічно непросто, навантаження. До чогось ідеш, прагнеш, готуєшся, а потім отримуєш-чи не отримуєш. Це теж несе за собою або позитив, або негатив, але все це – навантаження якесь. Хочу, аби в Україні закінчилась війна. І в Україні було належне фінансування для спорту, аби це відчули від найменших дітей до спортсменів високого класу", – зауважив учасник Олімпіади у Ріо-де-Жанейро.

Наш спортсмен надзвичайно вдячний усім закарпатським вболівальникам. Каже: був заскочений такою великою кількістю підтримки і у соцмережах, і в інформаційних повідомленнях, і в організованих акціях.

Реклама

"Аж за океаном відчувалася ця підтримка. Коли відкриваєш пошту, а там купа повідомлень підтримки. Всім закарпатцям дуже-дуже дякую.  За повідомлення, словесну підтримку, та відео, які відправлялися – це було дуже приємно!", – сказав спортсмен.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно