Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Футболісти "Мункача" втратили перемогу на останніх хвилинах матчу

Футболісти "Мункача" втратили перемогу на останніх хвилинах матчу

Футболісти "Мункача" втратили перемогу на останніх хвилинах матчу

Цей матч мав стати своєрідним реваншем після прикрою виїзної поразки від «Минаю», та й на виїзді в Берегові наша команда мінімально поступилася супернику, тож на рідному стадіоні перед власними вболівальниками слід було розраховувати на вікторію.

ВІДЕО ДНЯ

Однак, впевнений старт був за гостями, які досить гостро провели кілька атак, а на 8-ій хвилині і взагалі відкрили рахунок у зустрічі. Давидківський нападник «Берегова» Василь Луца, скористався широким розташуванням центр беків «Мункача» і по центру на швидкості вийшов віч-на-віч з голкіпером, З. Сільваші вийшов на перехоплення, намагаючись відбити м’яч, який здавалося далеко відпустив форвард від себе, однак нападник встиг чиркнути його й м’яч закотився в сітку. Гості в перші 15-ть хвилин і далі продовжували досить-таки гостро атакувати. На 14-й хвилині Міклош, розхитав нашого захисника Пийтер-Пала Буду і з кута штрафного майданчика цілив у дальню дев’ятку – на допомогу воротарю в цьому епізоді прийшла поперечина. Після цього господарі нарешті усвідомили, що грають вдома й зуміли таки відтіснити берегівчан в центральну зону, а далі поступово заволоділи ініціативою. Правда, з завершальним ударом не виходило – кілька разів в останній момент оборонці «Берегова» вибивали м’яч з під ніг нападника мукачівців Івана Качура, вміло виносили м’яч після кутових ударів у виконанні Михайла Хміля. На 38-й хвилині за справу взявся Валентин Великий, який наважився на удар метрів з 27 – цей постріл став справжньою несподіванкою для кіпера берегівчан Артема Блоха, який запізно зреагував і не зміг дотягнутися до м’яча – 1:1. Вже через дві хвилини гості з порушенням правил припинили атаку нашої команди у власному штрафному майданчику, збивши молодого Михайла Хміля – це не пройшло повз увагу арбітра Вадима Запрутняка, який вказав на одинадцятиметрову позначку. Знову стандарт влучно виконав Валентин Великий, воротар вгадав напрямок удару, але відбити не зміг – 2:1.

Після перерви гра в більшості тривала в центральній зоні з великою кількістю єдиноборств. Видно було, що гості трохи підсіли й дуже часто використовували тактичні фоли далеко до власного карного майданчика. В обох командах відбулися кадрові ротації, через травму був змушений залишити рамку воріт Золтан Сільваші, а Мирослав Баб’як також випустив на поле замість Блоха Крістіана Зана. До слова останній досить-таки впевнено відстояв і зберіг свої володіння в недоторканості. На 75 хвилині берегівчани залишилися в меншості за друге попередження поле покинув автор першого м’яча Василь Луця. Та витиснути перевагу з чисельної більшості наша команда не змогла, скоріше відсутність гравця мобілізувала гостей. На 80-й хвилині берегівчани заробили штрафний удар на лівому краї в штрафний майданчик господарів підтягнулися високорослі гравці «Берегова», як виявилося недарма. Подачу з лінії воротарського майданчика вдало головою замикає Василь Красношлик – 2:2.

Реклама

У час, що залишився мукачівці намагалися вирвати перемогу. Найбільш хорошу нагоду не використав Владислав Апостолюк. Отримавши передачу з центра на хід від Олексія Франчу, Владислав на швидкості втікає від оборонців і краєм виходить на кіпера берегівці, який також вчасно вийшов з воріт, зменшивши кут обстрілу і парирував удар мукачівця, м’яч відскочив до Великого, Валентин закидає кулю в порожні ворота та воротаря страхує захисник, який виносить м’яч з лінії воріт й не дозволяє Валентину зробити хет-трик.

Тож лише нічия – 2:2 напередодні непростого виїзного протистояння з виноградівським «Севлюшем».

Реклама

«Мункач» – «Берегово» – 2:2 (2:1)

Голи: Великий 38, +40 – Луця 8, Красношлик 80

«Мункач»: Сільваші (Дядюк 73), Кундрик (Папарига 73), Когутка, Буда (Василинець 23), Міклош, Великий, Трухан, Трачук (Франчук 61), Русин (Апостолюк 50), Хміль, Качур.

Реклама

 

«Берегово»: Блох (Зан 46), Буксар, Микитишин, Сливка (Ковтун М.85), Бортей, Красношлик, Балаш, Гичка (Чеврій 46), Ковтун В. (Бокшо 60), Міклош (Татинець 75), Луця.

Попередження: Василинець 67, Трухан 79, Великий 83 – Луця 22, Микитишин 51, Сливка 56.

Вилучення: Луця 75

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно