Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті буде ще сім сучасних спортивних майданчиків

На Закарпатті буде ще сім сучасних спортивних майданчиків

У ході другого пленарного засідання четвертої сесії обласної ради крайові обранці прийняли рішення про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік. Мова про зміни бюджетних призначень (у межах загального обсягу) за головними розпорядниками коштів обласного бюджету, зміни до джерел фінансування обласного бюджету на 2016 рік, зміни до переліку регіональних програм, які у 2016 році фінансуватимуться за рахунок коштів обласного бюджету, зміни до капітальних видатків та переліку об’єктів, видатки на які у 2016 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку, а також зміни до обсягів іншої субвенції районним та міським бюджетам із загального та спеціального фондів обласного бюджету на 2016 рік.

ВІДЕО ДНЯ

Щодо іншої субвенції, то цього разу вона розподілена серед іншого і на спортивні майданчики, – повідомляє прес-служба облради.

Зокрема, на реконструкцію спортивного майданчика в ЗОШ №19 І-ІІІ ст. по вул.Заньковецькій у місті Ужгороді, реконструкція спортивного майданчика з влаштуванням штучного покриття по вул. Шевченка в смт. Батьово Берегівського району, будівництво спортивної площадки з синтетичним покриттям на території ЗОШ І-ІІІ ст. на вул. Бартока м.Виноградів,  будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям на території Гукливської ЗОШ І-ІІІ ст. с. Гукливий Воловецького району, капітальний ремонт спортивного майданчика Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею Іршавської райради, будівництво спортивного майданчика на території Станівської  ЗОШ І-ІІІ ст. в с. Станово Мукачівського району, реконструкція з облаштуванням покриття діючого міні-футбольного поля на території ЗОШ І-ІІІ ст. по вул.Шкільна в с. Руське Поле Тячівського району.

Реклама

Таким майданчикам радіють щиро і діти, і дорослі. Для перших – це чудове місце для занять спортом, для других – центр з проведення різноманітних яскравих заходів усім селом під відкритим небом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно