Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • На Тячівщині та Рахівщині пройшли чергові матчі районної та обласної першостей з футболу

На Тячівщині та Рахівщині пройшли чергові матчі районної та обласної першостей з футболу

На Тячівщині та Рахівщині пройшли чергові матчі районної та обласної першостей з футболу
ВІДЕО ДНЯ

2 жовтня в Тячівському та Рахівському районах відбулися ігри чергового, 21-го туру районної першост  з футболу та 19-го – східної зони першості Закарпаття (І ліга). Традиційно футбольні змагання у цих районах проходять за підтримки народного депутата України Василя Петьовки.

Ігри першості Тячівського району завершились з такими результатами: ФК «Тиса» з Буштина  виграла від команди «Брустури» з  Лопухова з рахунком 5:0. Команда «Колос» (Теребля) поступилась футболістам з Вонігова з рахунком 2:4. ФК « Плеша» з  Підплеші програла футболістам із Лазів з рахунком 3:0. А  футбольна команда з Руського Поля здолала  футболістів  «Менчула» з Кричева з рахунком 3:0. Футболісти Калин програли гравцям ФК «Нива» з Тячівки з рахунком 0:3. А футболісти команди «Лісоруб» з Усть-Чорної зіграли внічию (2:2)  з гравцями команди «Діброва» з  Нижньої Апші. Футболісти з Вільхівців програли команді «Беркут» з Бедевлі з рахунком 0"2.

Реклама

В районній першості Рахівщини діловецькі футболісти розгромили ФК «Едельвейс» з Богдана з рахунком 8:1 і стали переможцями чемпіонату. Друге місце вибороли футболісти с. Луг, зігравши на виїзді у вирішальному поєдинку з квасівською командою з рахунком 2:2. Верхньоводянці, здолавши на своєму полі команду із Стримби 16:0, стали третіми. ФК «Біла Тиса» с. Богдан перемогла рахівських футболістів з рахунком 3:1.

Щодо ігор обласної першості, то тут ФК "Інтер" з Ганичів  з рахунком 6:2 переміг ФК «Терново». ФК «Карпати» (Дубове  розгромив ФК «Старт» з Золотарева – 7:0, ФК «Авангард» з Тересви поступився рахівському ФК «Карпати» 1-2. У селі Біла Церква місцева ФК «Вікторія-Лис» приймала ФК «Іза» та перемогла з рахунком 5:1. Футбольні клуби Великого Бичкова та Ясіня програли поєдинки на виїзді у Вишкові та Копані з однаковим рахунком 0:2.

Реклама

За вже усталеною традицією на кожній грі були присутні депутати Тячівської та Рахівської районних рад, а також громадські активісти, які передали командам-учасницям вітання від народного депутата України Василя Петьовки та фінансову допомогу на розвиток команд.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно