Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті відбудеться чемпіонат України з ралі

На Закарпатті відбудеться чемпіонат України з ралі

Упродовж 7-9 жовтня територією Свалявського та Воловецького районів Закарпатської області, а також Дрогобицького, Сколівського та Турківського районів Львівщини проляжуть змагальні траси VІ етапу чемпіонату України з авторалі "ХІV Ралі Галіція – 2016". Про це повідомили в управлінні фізичної культури Львівської облдержадміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

Програмою ралі передбачено 6 спецділянок, які охоплять дороги Львівщини в районі сіл Новий Кропивник, Старий Кропивник, Бистриця, Жданівка у Дрогобицькому районі; сіл Орява, Погар, Криве, Довжки, Росохач, Митна, Орявчик у Сколівському районі та сіл Ісаї, Коротичі, Ластівка в Турківському районі. Загалом учасникам доведеться подолати дистанцію у 151 км.

У цьогорічному етапі чемпіонату України з авторалі очікується близько 20 екіпажів із Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Дніпровської, Черкаської, Одеської, Полтавської та Київської областей.

Реклама

Варто зазначити, що урочисте відкриття змагань відбудеться 7 жовтня о 18:00 у селі Поляна Свалявського району Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно