Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юнаки ФК "Мункач" поступились вихованцям львівського "УФК-Карпати"

Юнаки ФК "Мункач" поступились вихованцям львівського "УФК-Карпати"

Юнаки ФК "Мункач" поступились вихованцям львівського "УФК-Карпати"

Невдалими для мукачівців стали перенесені домашні матчі першого туру ДЮФЛУ в вищій лізі проти львівських «УФК-Карпати». Обидві вікові групи U-16 та U-14 поступилися львів’янам.

ВІДЕО ДНЯ

Маючи в своєму складі одних із кращих футболістів країни львів’яни, які в попередніх матчах забили 17 голів і лише двома очкам поступаються в лідерстві «Карпатам» з перших хвилин взяли під контроль гру й змусили мукачівців більше думати про оборону, аніж про атакувальні дії. Вже на 13-й хвилині гості після тривалої перепасовки перед штрафним майданчиком «Мункача» зуміли вивести на ударну позицію Мельнійчука, Вадим пробив невідпорно для нашого воротаря Степана Кундрик, – йдеться у повідомленні прес-служби ФК "Мункач".

Далі господарі зуміли налагодити гру в обороні і дещо відсунули гру до центральної зони, й почали контратакувати. На 31-й хвилині Михайло Добош отримав передачу від партнерів на правій бровці, пройшов практично до кутового прапорця й навісив у воротарський майданчик львів’ян, воротар суперника намагався прибрати м’яч, але зробив це незграбно, м’яч від його рук влетів у власну сітку воріт – 1:1.

Реклама

Через кілька хвилин господарі могли забити вдруге. Знову загроза для «Карпат» пройшла з правого флангу, але цього разу подачу від партнерів у воротарському майданчику не було кому замкнути.

Друга половина знову пройшла під диктовку гостей. А на 54-й хвилині позиційні помилки захисників «Мункача» призвели до пропущеного голу. Артем Данилюк з лівого краю, якось легко обійшов двох захисників і пробив у дальній від Кундрика кут воріт. Степан хоч і зачепив м’яч, але парирувати не зміг – 1:2. Все ж господарі могли врятувати цей матч вже наприкінці зустрічі, м’яч дістався Михайлу Добошу, який був один перед кіпером гостей та Михайло не влучив у ворота. Тож мінімальна поразка.

Реклама

U-16:  «Мункач» (Мукачево) – УФК «Карпати» (Львів) – 1:2 (1:1)

Голи:  Добош 31 – Мельничук 13, Данилюк 54

Гості виглядали більш потужніше від закарпатців. Якщо в першому таймі наші хлопці витримали натиск львівських однолітків, то в другій половині зустрічі на рівних грати проти гостей не змогли.

Реклама

Практично з 42-ї хвилини голи почали влітати в сітку Здена Переганинця один за одним. Примітно, що всі голи карпатівці забивали головою після флангових навісних передач. Так що наставникам «Мункача» слід підтягнути гру на другому поверсі своїх захисників. Тож 0:5.

Наступні матчі ці вікові групи зіграють в суботу, 8 жовтня вдома проти однолітків ФК «Львів».

А старші вікові групи U-15 та  U-17 цього дня гратимуть на виїзді проти івано-франківської «Ніки».

U-14: «Мункач» (Мукачево) – УФК «Карпати» (Львів) – 0:5 (0:0)

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно