Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівська команда СК "Тріумф" взяла участь у Відкритому Чемпіонаті Київської області з кіокушинкай карате

Мукачівська команда СК "Тріумф" взяла участь у Відкритому Чемпіонаті Київської області з кіокушинкай карате

Мукачівська команда СК "Тріумф" взяла участь у Відкритому Чемпіонаті Київської області з кіокушинкай карате
ВІДЕО ДНЯ

Мукачівський спортивний клуб "ТРІУМФ", який вже 18 років очолює Капура Ігор Петрович, тренер вищої категорії, володар 3 Дану прийняв участь у Відкритому Чемпіонаті Київської області. Турнір відбувся в м. Вишгород 8 жовтня.

В змаганнях прийняли участь, згідно поданим заявкам, 316 спортсменів! Поєдинки проводились одночасно на 3-ьох татамі, що дало можливість завершити змагання згідно регламенту.

Реклама

Мукачівська команда СК "Тріумф" виставила двох досвідчених суддів, а саме: Бабіля Крістіна ( 1 Дан) та Шютєв Андрій. Рівень підготовки всіх спортсменів був дуже високий, а кількість учасників в одній категорії досягала 20 чоловік, що дозволило виявити справжнього чемпіона на цих змаганнях.

Отже, по закінченню маємо такі результати: Чемпіонкою в категорії 6-7 років до 25 кг стала Турченко Анна, Чемпіоном в категорії 10-11 років до 30 кг став всім нам відомий спортсмен із с.Серне Сабов Шандор, срібною призеркою в категорії 8-9 років 35+ стала Сірак Вікторія, Бронзовою Призеркою в категорії 10-11 років до 35 кг стала Айропетян Ніколетта, яка крім бронзової медалі завоювала кубок за найшвидший поєдинок цих змагань, бій тривав 4 секунди! Хотілось би відмітити, що вона неодноразово перемагала в поєдинках завдяки силі та швидкості рук. Також дуже ефектні та хороші поєдинки провела спортсменка Сабов Домініка, котра посіла 4 місце на цих змаганнях.

Реклама

Мукачівський спортивний клуб "Тріумф" разом з мукачівською ДЮСШ "Спартак" дякує всім спортсменам за хорошу підготовку та прекрасні виступи, а батькам за підтримку та допомогу.

Найближчим часом спортсмени СК "Тріумф" приймуть участь в турнірах більш високого рівня, які пройдуть в Україні та за її межами. А також, забігаючи наперед, федерація кіокушинкай карате Закарпаття готується до проведення відкритих змагань, на яких будуть присутні спортсмени та тренери з різних областей України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно