Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині та Рахівщині пройшли чергові футбольні баталії

На Тячівщині та Рахівщині пройшли чергові футбольні баталії
ВІДЕО ДНЯ

8-9 жовтня відбулися матчі 22-го туру першості Тячівського району з футболу та 20-го туру східної зони першості Закарпаття (І ліга).

Ігри Тячівської районної першості завершилися з такими результатами: ФК «Брустури» виграли у ФК «Калини»  з рахунком – 3:0; ФК «Лази» поступилося «Тисі» (Буштино) з рахунком – 0:6. ФК «Менчул» програв ФК «Плеші» з рахунком 0:2. ФК «Нива» завдала поразки ФК «Вільхівці» – 4:0. Футболісти Бедевлянського ФК «Беркут» виграли від гравців ФК «Лісоруб»  з рахунком 2:1. ФК «Вонігово» перемогло Руськополівських футболістів з рахунком 2:0. ФК «Діброва»  з рахунком 5:0 не залишила жодного шансу ФК «Колос» .

Реклама

У футбольних поєдинках чергового туру обласної першості Закарпаття підсумки ігор наступні: в Рахові місцеві «Карпати» приймали ФК «Вікторія-Лис» з Білої Церкви та перемогли з рахунком – 3:1. «Говерла» з  Ясіня на своєму полі зіграла внічию 2:2 з ФК «Авангард» з  Тересви. Футбольний клуб Великого Бичкова програв вдома футболістам з Копані 1:2. Матч між ФК «Терново» та ФК «Вишково» завершився нічиєю - 2:2. ФК «Старт» із Золотарева програла ФК «Інтер» з Ганичів з рахунком – 1:2. ФК «Іза» програла ФК «Карпати» (Дубове) з результатом – 2:3.

На матчах, що відбулися в цих двох гірських районах, були присутні представники від народного депутата України Василя Петьовки, які передали футбольним клубам вітання від народного депутата та ряду команд-учасниць фінансову допомогу на розвиток клубів. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно