Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Футболістка з Мукачівщини Надія Куніна стала срібним призером Кубку України та гравцем юніорської дівочої збірної

Футболістка з Мукачівщини Надія Куніна стала срібним призером Кубку України та гравцем юніорської дівочої збірної

Футболістка з Мукачівщини Надія Куніна стала срібним призером Кубку України та гравцем юніорської дівочої збірної

За останні два тижні футболістка зі Страбичова, що на Мукачівщині, Надія Куніна встигла взяти участь у матчах юніорської збірної та зіграти у фіналі Кубку України.

ВІДЕО ДНЯ

26 вересня дівоча збірна команда України серед гравців віком до 17 років стартувала у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2017 року. Стартовий поєдинок підопічних Сапронова на цій стадії змагань виявився, на жаль, невдалим: українки поступилися бельгійкам з рахунком 0:4. Куніна провела на полі весь поєдинок.

Через два дні дівоча збірна України свій другий матч у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2017 року зіграла з командою Сербії – господаркою міні-турніру. Надія знову провела всі вісімдесят хвилин на полі. Українки забили першими, але у другому таймі сербки зрівняли рахунок. До фінального свистка обидві команди мали чимало нагод, аби вийти переможцем у дуелі, проте рахунок залишився незмінним.

Реклама

1 жовтня, у заключному матчі кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2017 року підопічні Сергія Сапронова вирвали перемогу у одноліток з Румунії.

Зусиллями капітана команди Куніної наші дівчата вийшли вперед вже на 17-й хвилині гри після розіграшу кутового. Й надалі «синьо-жовті» володіли ініціативою, але до перерви рахунок залишився незмінним.

Реклама

Друга половина гри розпочалася з обопільних атак, команди мали декілька можливостей аби забити гол. Першим це вдалося румункам. Колєщук не за правилами зупинила Сфію у своєму штрафному і арбітр вказав на «позначку». Одинадцятиметровий вдало реалізувала Борош. Проте не пройшло і п’яти хвилин, як юні українки знову вийшли вперед. Свій перший гол за збірну в офіційних турнірах забила єдиний легіонер «синьо-жовтих» Ніколь Козлова.

На жаль, ця перемога над румунками залишила українок на третій сходинці у групі 9 за різницею забитих та пропущених м’ячів, так як в іншому матчі нашого квартету Сербія з мінімальним рахунком поступилася Бельгії.

Тепер ми в очікуванні кінця жовтня, коли вирішиться доля всіх місць в інших групах відбору до еліт-раунду Євро-2017, адже згідно Регламенту - далі проходять переможці груп, другі місця, а також краща третя команда серед усіх груп.

Реклама

Вже 8 жовтня у Тернополі на міському стадіоні відбувся фінальний матч Кубку України серед жіночих команд-2016. У черговий раз володарем трофею став харківський клуб «Жилобуд-1», який з рахунком 4:1 здолав чернігівську «Легенду-ШВСМ». Саме за останніх виступає юна мукачівка.

Харків’янки є лідерами українського жіночого футболу. Вже у першому таймі «Житлобуд 1» відкрив рахунок у матчі. У першій половині другого тайму чернігівчанки зрівняли рахунок. Та опісля цього фаворитки всього за десять хвилин змогли забити три голи у ворота суперника, таким чином встановивши остаточний рахунок матчу – 4:1.

Надія Куніна з’явилась на полі на 79-ій хвилині, відігравши останні одинадцять хвилин матчу у центрі півзахисту.

Кубок України. Фінал

«Житлобуд-1» (Харків) – «Легенда-ШВСМ» (Чернігів) - 4:1

Голи: Нестеренко (14, 66), Мелконянц (69), Шевчук (75) — Людмила Шматко (53)

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно