Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Через різку критику Федерації футболу гравця "Минаю" Миколу Гібалюка дискваліфікували на рік

Через різку критику Федерації футболу гравця "Минаю" Миколу Гібалюка дискваліфікували на рік

Через різку критику Федерації футболу гравця "Минаю" Миколу Гібалюка дискваліфікували на рік

Футболіст та в минулому головний тренер «Минаю» Микола Гібалюк став, як мінімум на кілька днів, головним ньюзмейкером футбольного життя в краї. Причиною цього є рішення дискваліфікувати представника клубу на цілий рік, яке прийняли вчорашньому виконкомі Федерація футболу Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Серед доволі великої кількості розглянутих питань знайшлось і «особливе» місце для обговорення щодо вчинку Миколи Гібалюка. Про це повідомляє прес-служба ФК "Минай".

Нагадаємо, у липні цього року, ще будучи наставником ФК "Минай", Микола Гібалюк різко висловився у соцмережі "Фейсбук" на адресу ФФЗ щодо рішення бюро КДК зарахувати команді з Минаю технічну поразку у матчі з хустською "Оболонню" через проведення восьмої заміни. Ситуація тоді була, по правді кажучи, неоднозначною, про що неодноразово зазначав зокрема й голова ФФЗ Іван Дуран.

Реклама

Микола Гібалюк, оцінюючи такий прикрий для клубу вердикт, погарячкував і висловив критику на адресу працівників федерації. Однак згодом під час особистої зустрічі, все ж, визнав свою провину і вибачився. Здавалося, конфлікт погашений...

Але ж ні: на календарі середина жовтня і на черговому засіданні виконкому до нього вирішили повернутись ще раз. Під час жвавої дискусії лунали різні пропозиції щодо дискваліфікації, однак, все таки, «зупинились» на покаранні, яке діятиме впродовж року. Члени виконкому одноголосно вирішили: дискваліфікувати Миколу Гібалюка на рік із максимальним штрафом, який передбачений у таких випадках.

Реклама

Водночас на виконкомі наголосили, аби покарання вступило в силу одразу з моменту його прийняття (матч з «Боржавою» футболіст вже провів у ролі глядача).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно