Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Футболісти "Минаю" та "Середнього" у черговому матчі не виявили переможця

Футболісти "Минаю" та "Середнього" у черговому матчі не виявили переможця

Футболісти "Минаю" та "Середнього" у черговому матчі не виявили переможця

У рамках 25-го туру чемпіонату області «Минай» та «Середнє» з однойменних населених пунктів продемонстрували жвавий, насичений футбол, який, зрештою, вилився у результативну нічию.

ВІДЕО ДНЯ

Це був матч рівних за силою колективів. Команді з «Минаю» бракувало турнірної мотивації, адже третє місце ще напередодні було заброньовано підопічними Михайла Іваниці, однак, звісно ж, хотілося перед місцевими фанатами завершити сезон на мажорній ноті та поставити товсту крапку у цьогорічному розіграші. Відтак, на поле вийшов боєздатний колектив, який був налаштований виключно на перемогу. На противагу минайцям команді з Середнього вкрай важливо було здобути сприятливий результат у контексті саме турнірної боротьби, адже попереду – очна дуель з ФК «Берегово» за четверту сходинку, – зазначає прес-служба ФК "Минай".

Матч, без зайвих труднощів, можна окреслити як доволі рівний: команди відрізками перехоплювали ініціативу. Що казати, власне, і голи були забиті відповідно: у першій половині відзначались виключно гості, а у таймі другому забивали тільки господарі.

Реклама

Перший момент у матчі виник зусиллями футболістів «Минаю»: партнери відкотили під удар Владиславу Микуляку, той, недовго думаючи, зарядив з-за меж штрафної – м’яч влетів у сітку, щоправда із зовнішнього боку.

Згодом після навісу з краю небезпечно головою пробивав Олексій Шпак, але повз ворота.

Реклама

На 7 хв., зважаючи на те, як розгортались події на полі, доволі несподівано вперед вийшли гравці «Середнього». Пас з глибини від Юрія Шукаля і у штрафному майданчику на другому поверсі відмінно зіграв Руслан Соскида, який переправив м’яч у дальній від кіпера кут – 0:1.

За декілька хвилин стрімкий прохід правим флангом здійснив Василь Беца з подальшим пасом до штрафної. Юрій Шукаль вирішив пробити відразу, але з ударом впорався Владислав Хмельовський.

Ближче до середини тайму «Середнє» віддало ініціативу супернику, футболісти «Минаю» намагались відновити паритет, створивши кілька гострих шансів: пробивали зі стандартів, робили спроби завершувати атаки через верхові подачі з флангів, однак це ні до чого не призвело. Мінімальна різниця в рахунку утримувалася до завершення першої половини.

Реклама

А на 44 хв. сталося те, чого всі точно не очікували. «Минай» на рівному місці пропустив другий м’яч. Подача з кутового, де Хмельовський, без проблем, заволодів круглим. І відразу ж прагнув розпочати атаку своєї команди, однак кинув партнеру не зовсім вдало і влучив у п’ятку Ігору Вагіну, який був повернутий спиною до воріт. М’яч миттєво підібрали нападники команди з Середнього і Анатолій Нурієв віддав передачу на порожні ворота Руслану Соскиді, якому залишалось тільки підкласти ногу – 0:2.

У таймі другому минайці насідали на ворота суперника ще більшими силами. Воно й не дивно – прийшла пора відіграватись. На початку другої сорокап’ятихвилинки подача з правого флангу знайшла голову Матвія Бобаля, але Артем Блох зіграв надійно.

Відповіли гості: знову ж зусиллями Руслана Соскиди, який пробивав після передачі Василя Беци – вище воріт.

На 54 хв. минайці зуміли відквитати один гол. Валентин Суслов традиційно далеко вкинув аут, але захисники відбились. Відбулась повторна спроба, цього разу вже ногою, до штрафного майданчика, де Матвій Бобаль наносив удар головою – кіпер майстерно виручив команду. Ще один удар прийшовся від Чедрика – і знову реакція Блоха врятувала, але третя спроба вже була успішною. Точний удар вдався Михайлу Дудашу – 1:2.

Минайці кілька хвилин влаштували справжній штурм обороні гостей. Так, після подачі з краю небезпечно пробивав Яромир Лобода — вище воріт.

Руслан Соскида теж не давав обороні суперника нудьгувати. Прохід нападника завершився ударом в ближній кут — воротар у стрибку відбиває і відводить загрозу.

Пізніше метушня у штрафній команди з Середнього ледь не завершилась взяттям воріт. Михайло Чедрик пробивав з розвороту після неузгоджених дій оборонця та воротаря, але партнери підстрахували й заблокували удар.

Реклама

Згодом гострий момент мав Олексій Шпак. Навіс Яромира Лободи з флангу і півзахисник минайців в дотик наносить удар, але м’яч просвистів над поперечкою.

Вже під завершення матчу «Минай» зумів зрівняти рахунок. Яромир Лобода підібрав м’яч на правому краю, і не довго думаючи, навісив на дальню стійку, де Матвій Бобаль піймав в протихід Артема Блоха і головою переправив м’яч у ворота – 2:2.

Могли господарі навіть і вийти вперед, але удару Матвія Бобаля забракло точності.

Таким чином, 2:2 — результативна нічия із симпатичним атакувальним футболом, яка, без сумніву, сподобалася вболівальникам, завершує цикл виступів минайців у цьому сезоні. Бронза є! А попереду нові звитяги!

«Минай» — «Середнє» 2:2

Голи: Руслан Соскида 7 хв., 44 хв., Михайло Дудаш 54 хв., Матвій Бобаль 88 хв.

 

Реклама

«Минай»: Владислав Хмельовський, Михайло Дудаш, Віктор Чумак, Артем Пустовіт, Валентин Суслов, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Михайло Кополовець, Олексій Шпак, Михайло Чедрик, Матвій Бобаль.

«Середнє»: Артем Блох, Денис Пахомов, Юрій Дрозд, Мирон Гулович, Денис Чокнадій, Юрій Шукаль, Іван Ковач, Анатолій Нурієв, Сергій Лендєл, Василь Беца, Руслан Соскида.

Вилучення: Денис Пахомов (наприкінці матчу).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно