Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Дубовому пройшов міжнародний турнір з настільного тенісу пам’яті Д.Подольського

У Дубовому пройшов міжнародний турнір з настільного тенісу пам’яті Д.Подольського

У Дубовому пройшов міжнародний турнір з настільного тенісу пам’яті Д.Подольського
ВІДЕО ДНЯ

У суботу, 5 жовтня, у спортзалі Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов традиційний Міжнародний турнір з настільного тенісу «Кубок пам’яті  Д. Подольського». Захід пройшов за підтримки народного депутата України Василя Петьовки. 

За першість в індивідуальних поєдинках боролись 22 спортсменів з Тячева, Дубового, Буштина, Солотвина, Бедевлі та Рахова. Серед них – медики, учителі, державні службовці та громадські активісти. 

Реклама

Відкрив спортивне дійство організатор турніру, вчитель Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст. Іван Максимчук. Привітав спортсменів від імені Василя Петьовки та побажав їм перемоги й представник народного депутата України  Василь Чендей. З вітальними словами також виступили вчитель фізичної культури Дубівської ЗОШ І-ІІ ст. №1 Степан Монич  та голова профспілки працівників охорони здоров’я району Василь Йовдій.  

У безкомпромісній боротьбі тенісисти показали високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати м’яч та прораховувати удари. Зокрема, показавши видовищну та професійну гру, впевнену перемогу у категорії від 30 до 49 років здобув Олександр Шелемба, друге місце – Василь Йовдій, а третю сходинку посів – Василь Крегул.

Реклама

У категорії від 50 до 59 років місця розподілились наступним чином – перше місце – Данієла Модирко, відповідно друге та третє посіли - Іван Максимчук та Ігор Савчук. 

Не менш захоплюючою була гра і найстарших учасників турніру у категорії – від 60 років і старше. За результатами турніру, першість серед них здобув Василь Арович, друге місце виборов Микола Дергунов, а третє – Василь Йовдій.

Наприкінці спортивного свята відбулося нагородження переможців. Кращі гравці отримали кубки, медалі та грамоти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно