Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Рахові відкрили новий спортивний майданчик

У Рахові відкрили новий спортивний майданчик
ВІДЕО ДНЯ

Новий спортивний  майданчик зі штучним покриттям урочисто відкрили 8 листопада у Рахівській ЗОШ №1. Участь у заході взяв міський голова Рахова Віктор Медвідь, представники депутатського корпусу, голова Рахівської районної ради, заступник голови РДА, вчителі, представники духовенства, юні спортсмени та ветерани спорту.

Почесне право перерізати символічну червону стрічку надали ветеранам футболу, які зробили великий внесок у розвиток спортивного життя міста – Валентину Губко, Олександру Данилашу та Миколі Найману.

Реклама

Міський голова Рахова Віктор Медвідь у вітальній промові зазначив, що цей майданчик – перший із запланованих до зведення. Побудували його за кошти міського бюджету. Наголосив, що подібні проекти дадуть можливість виховувати здорову та успішну молодь. А також Віктор Медвідь вручив від народного депутата України Василя Петьовки і подарунки для юних спортсменів – футбольні, волейбольні м’ячі та канат для перетягування.

Силу духу, таланти та чудову спортивну форму продемонстрували вихованці Рахівського РБДЮТ та спортсмени Великобичківської школи Street Workout, які своїми виступами неабияк мотивували учнів до занять спортом. Власне спортивний майданчик діти випробували на міцність одразу – за допомогою подарованого спортивного приладдя влаштували естафети та продемонстрували спортивний  хист.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно