Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Виноградівський "Севлюш" став володарем Суперкубка Закарпаття з футболу

Виноградівський "Севлюш" став володарем Суперкубка Закарпаття з футболу

Виноградівський "Севлюш" став володарем Суперкубка Закарпаття з футболу

Незважаючи на негоду, матч за Суперкубок області видався цікавим, а суперники – достойні один одного.

ВІДЕО ДНЯ

Перший тайм відбувся приблизно в рівній боротьбі. Команди багато контролювали м’яч у центрі поля й намагалися віднайти шпарини в захисті один одного. Першими ворота візаві потурбували ужгородці, потім відповідали виноградівці. У більшості випадків надійно відпрацювали захисники обох команд, у потрібний момент буквально «видряпуючи» м’яч у нападників. Отож до ударів справа не доходила, хоч атакувальні сили і «Ужгорода», і «Севлюша» намагалися загострити ситуацію, – інформує Федерація футболу Закарпаття.

У тих же випадках, коли «лунали постріли», бракувало або сили, або влучності, або добре діяли воротарі. Зокрема, хай не стовідсоткові, та все ж нагоди відзначитися голом мали ужгородці Віктор Ряшкой Василь Горський, а у виноградівців у площину воріт пробивав Денис Ребрик. Не скористалися обидва претенденти на Суперкубок і «стандартами». Із трьох спроб у чемпіона тільки один раз справа дійшла до удару (Василь Куделко пробив повз ворота), а в «Севлюша» у двох випадках узагалі не дійшло до логічного завершення – постаралися, як і в підопічних Івана Шанти, оборонці. Отож за рахунку 0:0 колективи пішли перепочити.

Реклама

Другий тайм поєдинку видався ще цікавішим. Якщо ужгородці запам’яталися більше кількістю ударів (усього 8; загрози від Віктора Ряшка й Василя Пиняшка (за участю останнього був і останній небезпечний епізод у двобої) ліквідував Віталій Гринишин; Олександр Бако пробив мимо, Роберт Гегедош – вище тощо), то виноградівці імпонували якістю. Особливо прицільним вийшов «постріл» зі штрафного в Андріана Пуканича (із «дев’ятки» шкіряну «кулю» вийняв Мирослав Лютнянський), а ближче до завершення поєдинку не менш хороший удар Юрія Чонки взяла на себе бокова стійка.

Таким чином гра завершилася нічиєю та перейшла в логічну серію пенальті, де влучнішими себе виявили виноградівці. Усі ж нереалізовані 11-метрові виявилися на честі воротарів.

Реклама

Отож «Севлюш» став володарем Суперкубка Закарпаття. Якщо відверто, то і ця команда заслужила бодай на якийсь трофей у сезоні, крім «срібла». Адже в клубі, яким керує Іван Матрунич, ведеться плідна робота з покращення матеріально-технічною бази, підготовки гідної молодої зміни (юнаки, між іншим, стали чемпіонами краю), до кінця дорослі змагалися за «золото» чемпіонату. Похвали заслуговує й клуб Андрія Андріїва, котрий виграв зимову першість, чемпіонат і Кубок області, але, як і торік, у змаганні за Суперкубок не пощастило в серії пенальті. Словом, вітання обом учасникам звітного матчу та з достойним завершенням сезону!

 

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Ужгород» – 0:0 (за пенальті – 4:3)

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно