Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві пройшов відкритий чемпіонат Закарпатської області з шотокан карате

У Мукачеві пройшов відкритий чемпіонат Закарпатської області з шотокан карате

У Мукачеві пройшов відкритий чемпіонат Закарпатської області з шотокан карате
ВІДЕО ДНЯ

Цими вихідними у м. Мукачево пройшов відкритий обласний чемпіонат з Шотокан карате-до. Змагання організовані Управлінням молоді та спорту Закарпатської ОДА та Закарпатською федерацією Шотокан карате-до. Цікаво, що ця спортивна подія проводилася у дні, які збіглися із святкуванням «Дня Святого Мартина», що на Закарпатті є одним із найбільш шанованих святих, а також небесний покровитель Мукачева. Цей невеличкий, але приємний для учасників сюрприз не міг не відобразитися на настроях учасників, які проявили високу майстерність і справжню жагу до перемоги.

Слід зазначити, що змагання зібрали понад 70 спортсменів, при цьому спортсменів не тільки з нашого краю («ТРФК Солотвино», СКК «Атлант», СКК «Сінай» ), адже у них взяла участь і команда клубу«С-кампо» з м. Ізмаїл, Одеської області. Головний суддя змагань, тренер вищої категорії, суддя міжнародної категорії, майстер спорту Україниз карате Маслиган Роман Михайлович, відмітив, що «у змаганнях брали участь не тільки досвідчені спортсмени. Наші першачки під час змагань також пройшли свої перші випробування як юні бійці. Звичайно, що у маленьких спортсменів було помітне хвилювання, але воно проходило, щойно вони виходили на татамі. 

Реклама

Крім того, хочеться відмітити, що вихованці спортивного клубу СКК «Сінай» здобули перемогу у командному заліку та завоювали  16 перших місць, у різних розділах змагань. Зокрема у Куміте «Шобу Іппон», перемогу здобули Брецко Олександр, Тімофеев Олександр, Шетеля Єгор, Дзямко Андрій, Гонак Максим, Буштин Денис. У Куміте «Шобу-Санбон» відзначились Гонак Максим, Буштин Денис, Брецко Олександр, Мушинський Кирил, Бауман Владіслав. Є здобутки у розділі ката, де у якості переможців відзначили Гонак Максима, Гонак Ольгу та Дзямко Андрія. В джунро ката відзначились Смочко Максим, Гонак Максим.

Разом з тим, були здобутки і у гостей змагань. Зокрема, дуже цікаво було спостерігати за виступами переможців: Гребенюка Василя, Гребенюка Олександра, Мотре Дмитрія (спортсменів команди з СКК «ТРФК Солотвино»), Борисевича Віктора, Борисевича Олексія (спортсменів команди з СКК «Атлант»), Парасківа Дмитра, Гусев Максима, а також чемпіонки Світу з ката 2016 року Новоженіної Анастасії (спортсменів команди з СКК «С-кампо»).

Реклама

В підсумку Клуб "Сінай" зайняв 1 загально-командне місце на чемпіонаті Закарпатської області з Шотокан карате-до. 2 місце завоювали спортсмени з Тячівської районної федерації  карате - керівник Герег Степан. 3 місце розділили Іршавський "Атлант" - тренер Бреус Володимир та Ізмаїльський "С-кампо" - тренер Медведєв Володимир.

Серед регіонів 1 місце - м . Мукачево, 2 місце. Мукачівський район, 3 м. Тячівський район, 4 місце - м.Ізміїл, Одеська область, 5 місце - м.Іршава. Наразі спортсмени готуються до Кубку України що пройде у кінці листопада в м Харкові.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно