Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівців запрошують на день відкритих дверей в "Gym City Fitness Station"

Мукачівців запрошують на день відкритих дверей в "Gym City Fitness Station"

Мукачівців запрошують на день відкритих дверей в "Gym City Fitness Station"

Мукачево переживає справжній спортивний бум. За короткий проміжок часу в місті відкрилось одразу кілька спортивних залів, де всі бажаючі можуть привести своє тіло до ладу. Один з таких спортзалів з цікавою назвою "Gym City Fitness Station" відкрив свої двері для перших відвідувачів всього один місяць тому. Одним із його ідейних натхненників та реалізатором проекту став відомий у місті підприємець, меценат та громадський активіст Сергій Герасимюк. Інтернет-видання "PMG.ua" вирішило розпитати в успішного бізнесмена про його черговий проект та плани на майбутнє.

ВІДЕО ДНЯ

- Сергію Олександровичу, розкажіть нам як виникла ідея створення подібного роду закладу?

- Вже котрий рік поспіль кидалась в очі нестача спортивних залів. Багато моїх знайомих скаржились на те, що через брак місця в пікові часи навантаження існуючі заклади не справлялися з кількістю бажаючих позайматись спортом, і людям доводилось чимало часу проводити в черзі біля тренажера. Це вже складова попиту. Ресторанів та закладів громадського харчування в місті чимало, а з місцями для заняття спортом проблема. І ми вирішили виправити ситуацію.

Реклама
Мукачівців запрошують на день відкритих дверей в "Gym City Fitness Station" – 01

Ми намагались дотримати найвищі стандарти технічних сан-тех норм (професійна сантехніка, металеві шафи, вентиляція з рекуперацією, роздільність зон для жінок та чоловіків, 7 вбиралень). Для прикладу туалети у чоловічій/жіночій зонах є окремо і біля душових (санітарна зона так скажімо) і додатково у залі – так щоб шляхи людини, що вийшла з роздягальні й тої, яка лише прийшла до залу – не перетиналися). Покриття на підлозі – шліфований бетон або керамограніт – який легко миється будь якими санзасобами. Для цього є відповідні пілогомиючі машини відомого бренду Karcher.

Реклама

Дизайн в стилі INDUSTRIAL LOFT обрано якраз для цього  –  суть концепції – використання в інтер’єрі та оздобленні лише чотирьох складових: це залізо, кераміка, скло і бетон. Все органіка.

Говорити про переваги складно і мабуть не дуже коректно – для бажаючих завтра буде можливість прийти і спробувати рівень та якість наших послуг.

Реклама

 Щодо обладнання, то кардіозона облаштована тренажерами бренду "SportsArt FITNESS", а силова – "Інтератлетика" (Україна).

Сантехніка – монобрендова - "GROHE", жодних кранів, регуляторів температури, лише автоматика. Тому навіть в часи пік, будьте певні, в душовій буде вода зі сталою температурою + 38С.

Мукачівців запрошують на день відкритих дверей в "Gym City Fitness Station" – 02

- Хто тренери в спортзалі і як підбирали персонал?

- У нас дуже суворий підхід до кадрової політики. Людина, що претендує на роботу тренера, обов’язково має мати спортивний розряд, звання КМС або МС.  У нас персональне тренування дорожче, ніж в інших залах, але при цьому тренер присвячує цей час одному клієнту цілком та повністю.

Створені групи та розклад з таких дисциплін: Сайклінг (тренер - член олімпійської збірної України по велоспорту), силова аеробіка (тренер - володар чорного поясу з карате та купою нагород).

- Наскільки нам відомо, завтра в "Gym City Fitness Station" запланований день відкритих дверей. Що це за захід і що там відбуватиметься?

Реклама

- Так вийшло, що одночасно в Мукачеві відкрились два комплекси за схожою спеціалізацією – тож ми вирішили не "перекрикувати" один одного, а перенесли день відкритих дверей та презентацію комплексу на місяць. Тому 26 листопада оголосили офіційно Днем відкритих дверей. Це чудова можливість ознайомитися з роботою нашого спортивного залу. На гостей чекає благодійний веломарафон, знайомство з нашою командою професіоналів, розіграш призів, а також безкоштовні тренування від наших спортсменів, групові заняття з силової та сайкл аеробіки.

Отож, щиро запрошуємо всіх мукачівців до нас в гості. Обіцяємо – буде цікаво!

- Дякуємо за розмову і бажаємо процвітання "Gym City Fitness Station".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно