Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді стартував новий хокейний сезон

В Ужгороді стартував новий хокейний сезон
ВІДЕО ДНЯ

Днями, 10-11 грудня, відбулося відкриття VI хокейного сезону Закарпаття.

Боротьба на льоду між командами тривала впродовж двох днів. Першого – на ковзанці зустрілися «Ужгородські вовки» та «Спартаківці». Протистояння тривало довго, жодна з команд не хотіла здавати позиції. Тому після трьох періодів, які завершилися з рахунком 4:4, було призначено овер тайм: п’ять хвилин додаткового часу. Проте і вони не стали вирішальними. Переможця довелося визначати за допомогою булітів. Під час яких вирішальну шайбу у ворота суперника загнав спартаківець під № 55 Ігор Мельніков. Гра завершилася з рахунком 6:5 на користь команди «Спартак».

Реклама

Цікаво, що цьогоріч до складу команди-переможця ввійшли два нові гравці: №14 – Павол Масарик та №27 Станіслав Овчаренко.

Пан Станіслав зізнався, що вийти на лід його заохотив власний син, котрий уже чотири роки є членом закарпатської дитячої хокейної команди. Нині Станіслав Овчаренко грає на позиції захисника у команді «Спартак», раніше ж займався вільною боротьбою.

Реклама

Непоганий результат показав і юний хокеїст під №5 Олександр Рябець, котрий почав грати в хокей наприкінці минулого сезону. В учорашньому поєдинку він забив свою першу шайбу, що пророкує йому перспективне майбутнє у розвитку закарпатського хокею.

У неділю, за планом, на лід вийшли «Шахтарські Барси» і «Синевир». Уже з першого періоду лідерські позиції зайняли останні, завдяки шайбі, яку у ворота «барсів» загнав капітан команди-суперника  під № 27. Останній, а відтак і переможний, бал «синевирівцям» здобув Роберт Берцик, котрий грає під №10.

Поєдинок між командами «Синевир» – «Шахтарські Барси» завершився з результатом 2:0. Хоча «барси», направду, вели достойну гру до останньої хвилини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно