Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Закарпатські митники виграли "Динамівський" футбольний турнір

Закарпатські митники виграли "Динамівський" футбольний турнір

Закарпатські митники виграли "Динамівський" футбольний турнір

Перемогу команда Закарпатської митниці ДФС здобула напередодні, під час турніру з міні-футболу. Футбольне змагання організувало фізкультурно-спортивне товариство «Динамо». Участь у спортивному змаганні, яке проходило у спорткомплексі «Юність», взяли 8 команд правоохоронних органів області.

ВІДЕО ДНЯ

Команда Закарпатської митниці ДФС розпочала шлях турнірною таблицею з поєдинку з командою відділу Державної пенітенціарної служби в Закарпатській області, який закінчила з рахунком 4:1, – інформує ДФС у Закарпатській області.

Далі команда митників змагалась з футболістами Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій і виграла з рахунком 1:0.

Реклама

Після цього футболісти митниці здобули перемогу у поєдинку з командою Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, з рахунком 2:1.

За вихід з груп у паралельних півфіналах зустрілись команда  Нацгвардії та Закарпатської митниці ДФС. Футбольна дуель завершилась з результатом 0:2 на користь митників.  В другій групі зустрілись команда  Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та Управління служби безпеки у Закарпатській області. Матч завершився з рахунком 4:2.

Реклама

У фіналі футболісти Закарпатської митниці ДФС впевнено отримали перемогу у команди Головного управління Національної поліції в Закарпатській області з рахунком 2:0.

Таким чином, третє місце посіла команда Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, друге – Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, а перемога – перше місце у турнірі з міні-футболу, – на рахунку Закарпатської митниці ДФС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно