Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді тривають баталії чемпіонату Закарпаття з хокею

В Ужгороді тривають баталії чемпіонату Закарпаття з хокею

Цими вихідними відбулися чергові хокейні поєдинки на льоду. Протистояння тривало між «Ужгородськими вовками» та «Синевиром», а також між командами «Спартак» і «Шахтарські Барси».

ВІДЕО ДНЯ

У суботу на льоду першість виборювали «Ужгородські вовки» та «Синевир». Боротьба закінчилася з рахунком 5:3 на користь «вовків», хоч останні грали в неповному складі.

Варто сказати, що команда переможців почала лідирувати вже з першого періоду. В якому три бали для «вовків» здобув гравець під № 99. У другому періоді команда-суперників із усіх сил намагалася вирівняти рахунок. Капітан команди, котрий грає під №27, загнав у ворота «вовків» дві шайби. Третя влучила у ворота суперників у наступному періоді. Однак жодна з них не принесла команді перемогу. Адже «вовки» вперто тримали свою позицію, раз за разом здобуваючи нові бали.

Реклама

У неділю боротьба на льоду тривала між командами «Спартак» – «Шахтарські Барси». «Спартаківці» зайняли переможну позицію вже за лічені хвилини гри. Так, перший період закінчився з рахунком 4:1. Під час другого ця ж команда здобула собі ще два бали. У той час «барси» вели досить агресивну гру. Судді щоразу доводилося видаляти з поля гравців цієї команди. У третьому періоді «барсам» все ж таки вдалося активізуватися і показати хороший рівень гри. Результат останнього – 5:5. Однак за підсумком всіх періодів перемогу з рахунком 11:6 здобула команда «Спартак».

Наступна гра Чемпіонату Закарпаття з хокею відбудеться вже у новому році, а саме: 14-15 січня.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно