Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівці стали переможцями чемпіонату Закарпаття з футзалу

Мукачівці стали переможцями чемпіонату Закарпаття з футзалу

Мукачівці стали переможцями чемпіонату Закарпаття з футзалу

У четвер, 9 лютого в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулася фінальна частина чемпіонату Закарпаття з футзалу. 

ВІДЕО ДНЯ

Найсильніший квартет учасників – ФК «JJ» (Виноградів), ФК «Севлюш» (Виноградів), «Алекс» (Мукачево), «Мункач» (Мукачево) у півфіналах визначали, хто боротиметься за перше місце – зазначає прес-служба ФК «Мункач».

Першими боротьбу за фінал розпочали «Мункач» та виноградівський «Севлюш». Виноградівці в першому таймі зуміли нав’язати боротьбу молодим мукачівцям. Віталій Чийпеш та новобранець виноградівської команди Михайло Чедрик втілив її в голи. Та здаватися підопічні Дьордя Короловські та Золтана Сільваші не збиралися і в другому таймі зуміли переломити хід поєдинку і вколотили в ворота «Севлюша» 5 голів, натомість у власні пропустили лише один від Василя Вашкеби. У складі «Мункача» покером відзначився Євген Підлепенець, ще один м’яч на рахунку Руслана Гогерчака.

Реклама

У наступному півфінальному двобої мукачівський «Алекс», склад якого складали гравці минулорічного основного складу «Мункача», в чемпіонаті області легко переграли колектив виноградівського «JJ» – 7:3. П’ять голів в цій зустрічі забив Анатолій Нурієв.

Тож у заключній стадії дві виноградівські команди боролися за бронзу – «Севлюш» зумів здолати своїх земляків з рахунком 6:5. А вже фінал вийшов мукачівський . І тут досвід зіграв ключову роль, незважаючи на травму основного воротаря, якого в заключному поєдинку змінив Володимир Бабич колектив «Алекса» зумів диктувати свої умови гри на футзальному майданчику. Проте й молоді хлопці пручалися й намагалися увімкнути швидкість, але потужні «алексівці» вдало відтісняли мукачівську молодь і вміло грали на перехопленні. Відкрив рахунок Мкртчян, який пробив з кута Дядюка. Нурієв та Горський подвоїли результат.

Реклама

В другій половині зустрічі «Алекс» робить свою первагу – 4:0, «мукачівці» зуміли скоротити результат до 4:2 й відновити інтригу. Однак, гол Кундрика розставляє все на свої місця. Тож 5:3 й футзальним чемпіоном області стає мукачівський «Алекс».

Склади команд-фіналістів

«Мункач»: Дядюк Володимир, Трачук Віталій, Гогерчак Руслан, Підлепенець Євген, Хміль Михайло, Боднарук Дмитро, Сурмач Віталій, Загієв Віталій, Мосевич Віталій, Безверхній Богдан, Зуєв Владислав, Боцог Даніель.

Реклама

«Алекс»: Бабич Володимир, Янкович Михайло, Петьовка Андрій, Нурієв Анатолій, Мкртчан Генріх, Горський Василь, Кундрик Сергій, Трухан Михайло, Козуб Олег, Кохан Юрій, Бундаш Йосип, Русин Євген, Куцкір Михайло, Попик Крістіан.

Після фінального матчу церемонію нагородження проводили заступник голови ФФЗ Віктор Качур, виконавчий директор ФФЗ Едуард Ільтьо, представник НОКУ в області Анатолій Плеханов.

Спочатку визначили кращих у різних номінаціях: «Кращий воротар» дістався кіперу «Мункача» – Володимиру Дядюку, «Кращий нападник» отримав гравець «Алекса» Анатолій Нурієв, «Кращий захисник» – представник «JJ» Олег Більда, «Кращий півзахисник» – Віталій Чийпеш («Севлюш»).

Про цілі та завдання, які ставили перед командою «Мункач» розповів спортивний директор команди Дьордь Короловській:

«У цих змаганнях не ставив цілі перед хлопцями боротися за якісь місця. Головна наша мета – це виховувати футболістів. Цей турнір для нас важливий із двох причин: з тренувального процесу через цей турнір ми «затягнули» хлопців у змагальний процес, по-друге одна з наших тактик – це грати в тримання м’яча на малій площі. Саме в футзалі ці навики можна напрацювати й потім перенести в великий футбол. У цих змаганнях ми зустрічалися з новими командами, тож дуже добре, що наша молодь зустрічалася з ними. Те, що ми дійшли до фіналу – заслуга наших креативних футболістів».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно