Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юні ужгородські гандболістки лідирують у чемпіонаті України з гандболу

Юні ужгородські гандболістки лідирують у чемпіонаті України з гандболу

Юні ужгородські гандболістки лідирують у чемпіонаті України з гандболу

З 20 по 22 лютого в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся ІІІ-й тур чемпіонату України з гандболу серед дівчат 2000-2001 років народження.

ВІДЕО ДНЯ

Ужгородська команда, у складі якої виступають дві гравчині, котрі вже встигли деб’ютувати в жіночій суперлізі та єврокубках Анастасія Петровська та Катерина Купчак, впевнено здолали своїх суперниць у звітному турі.

Найбільш важким для наших дівчат став заключний матч туру: Закарпатська обл. (СДЮШОР “Карпати”) – Київська обл. (БВУФК).

Реклама

Підопічні Віктора Чернова з перших хвилин розпочали жваво й повели в рахунку, однак суперниці швидко відновили рівновагу й практично до 23-ї хвилини йшла рівна напружена боротьба, але кінцівка тайму все ж була за нашими дівчатами. Надійно відіграла воротар Теа Чіковані, а гандболістки провели чотири разючі атаки й завершили перший період з перевагою в чотири м’ячі – 14:10.

Вже в другому періоді наші дівчата свій голевий гандикап лише збільшували, інколи він складав різницю у 7 м’ячів. Однак, кінцівка вже була за гостями, та надолужити чималу різницю команда з Броварів не змогла – 28:24 така перемога закарпатської команди завершує третій тур «Дитячої ліги». У попередніх матчах туру наша команда перемогла команди «Київ 2» – 35:29 та «Київ 1» – 35:23.

Реклама

Результати інших матчів туру: 20 лютого( понеділок): Київ І (КСЛІ) – Київська обл. (БВУФК) – 24:23; Київська обл. (БВУФК) – Київ ІІ – 35:29; Львівська обл. – Запорізька обл. – 52:19;Дніпропетровська обл. – Херсонська обл. – 27:23.

21 лютого (вівторок): Львівська обл. – Херсонська обл. – 30:25; Дніпропетровська обл. – Запорізька обл. – 46:24.

Після цього туру наша команда продовжує очолювати турнірну таблицю. Заключний 4-й з’їзний тур (за участю всіх 8-ми команд Дитячої ліги у цій віковій групі ) розпочнеться 6 березня в Броварах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно