Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На полонині Красна відбулись лижні перегони «Екстрим-2017»

На полонині Красна відбулись лижні перегони «Екстрим-2017»
ВІДЕО ДНЯ

26 лютого на мальовничій полонині Красна в селищі Усть-Чорна за підтримки народного депутата України Василя Петьовки відбулися чергові змагання з гірськолижного спорту «Екстрим-2017».

Ініціатором перегонів виступив депутат Тячівської районної ради Василь Карпа. У турнірі взяли участь 63 любителі катання на лижах та сноуборді з Усть-Чорної, Руської Мокрої, Німецької Мокрої, Лопухова та Калин.

Реклама

Спортсмени змагались у шести категоріях: хлопці й дівчата до 15-річного віку, 15-18 років, чоловіки та жінки від 18 років і старші. Найстаршому учаснику змагань виповнилось 52 роки, найменшому – всього 7.

Найспритніших з-поміж екстремалів визначали судді Василь Вінд, Василь Орос, Юрій Косюк та головний суддя Юрій Костяк. 

Реклама

У підсумку змагань були визначені кращі з кращих лижників та сноубордистів. Ними стали у віковій категорії до 15 років Василь Костяк (І місце), Михайло Іванина (ІІ  місце), Іван Федак (ІІІ місце).

Серед учасників 15-18 років першість виборов Владислав Дем’янчук, друге місце в Олександра Рішка, третім став Іван Швайгер. 

У категорії від 18 до 50 років І місце посів Петро Костяк (Усть-Чорнянський селищний голова), ІІ місце – Петро Гендич, ІІІ місце – Артур Левчкій.

Реклама

Серед дівчат у молодшій групі не було рівних Анастасії Барні. Другий результат – у  Наталії Бігун і третій – в Есфірь Костяк. 

У старшій жіночій групі І місце посіла Наталія Карпа, друге – Оксана Барна.

Серед сноубордистів першу сходинку п’єдесталу посів Микола Карпа, на другому місці –  Павло Арович, на третьому – Андрій Іванина.

Призери та учасники були урочисто нагороджені медалями та кубками, грамотами та подяками від народного депутата Василя Петьовки. Крім того, наймолодших та найспритніших учасників турніру відзначили грошовими заохоченнями від меценатів.

По закінченню змагань на екстремалів чекало смачне частування. Їх пригостили ароматним бограчем, який приготували депутат Закарпатської обласної ради Василь Куцин та депутат Усть-Чорнянської селищної ради Володимир Арович, гарячим чаєм та печивом.

А завершилося зимове спортивне свято яскравим феєрверком.

Лижний турнір «Екстрим-2017» подарував усім учасникам неабиякий заряд бадьорості, енергії та позитиву. Організатори та учасники висловлюють вдячність спонсору змагань народному депутату Василю Петьовці та усім меценатам, які долучились до організації перегонів: депутатам Закарпатської обласної ради Василю Куцину, Тячівської районної – Олегу Руснаку та Василю Карпі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно