Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кращим спортсменам Берегова вручили стипендії

Кращим спортсменам Берегова вручили стипендії

Третій рік поспіль у Берегові вручені стипендії "Кращі спортсмени міста", які талановиті берегівчани отримуватимуть упродовж року. У номінації "Учнівська та студенська молодь" третю сходинку отримала Вікторія Туряниця, переможець чемпіонату, срібний та бронзовий призер першостей обласі з легкої атлетики 2016 року. Другу сходинку отримав Владислав Ващук, бронзовий призер 5 літніх спортивних ігор школярів області та срібний призер міжнародного турніру з боксу. Переможцем у цій категорії стала Наталія Дорофеєва, срібний призер 5 літніх спортивних ігор школярів області, переможець чемпіонату та бронзовий призер першості області з легкої атлетики.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляє міський голова Берегова Золтан Бабяк на своїй сторінці у Фейсбуці, у номінації "Дорослі" на третій сходинці опинився Михайло Солошенко, дворазовий призер змагань перехідного Кубка міського голови з настільного тенісу, кращий тенісист міста 2016 року. Друга позиція – у Золтана Пала, чемпіона Берегівського району з футболу, срібного призера Кубку Берегівського району. Переможцем став Сергій Палуба, срібний призер чемпіонату області з гандболу серед чоловічих команд сезону 2015-2016, володар Кубку області.

У номінації "Особи з обмеженнями у здоров’ї" третє місце у Калини Квак, яка зайняла ІІ місце в міському рейтингу з настільного тенісу серед жінок-інвалідів. Другу сходинку посів Йосип Фовріш, який здобув ІІ місце у перехідному Кубку міського голови із настільного тенісу. І переможцем у номінації стала Вікторія Надь, бронзовий призер Чемпіонату України з настільного тенісу серед спортсменів з ураженням ОРА та ВРФР, чемпіонка з настільного тенісу в програмі обласної спартакіади серед студентів медичних коледжів.

Реклама
Кращим спортсменам Берегова вручили стипендії – 01
Кращим спортсменам Берегова вручили стипендії – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно