Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Волейбольний турнір пройшов у Дубовому

Волейбольний турнір пройшов у Дубовому
ВІДЕО ДНЯ

У неділю, 12 березня, у спортзалі Закарпатського машинобудівного технікуму селища Дубове, пройшов XХ Міжнародний турнір з волейболу серед чоловіків, присвячений пам’яті Івана Шевері – тренера, члена збірної України та області з волейболу та колишнього вчителя Дубівської середньої школи. Започаткований турнір на Кубок Шеверів ще у далекому 1998 році й за два десятиліття свого існування став одним з найпопулярніших змагань на теренах області. Вже другий рік поспіль це традиційне волейбольне свято Тячівщини проходить за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

Участь у турнірі взяли сім команд. Окрім постійних учасників змагань – волейболістів з Дубового, Нижньої Апші та Ужгорода, завітали на спортивне свято й спортсмени з Перечина, Чернівців та двох румунських міст –  Бая-Маре та Сігет.

Реклама

Урочистість з нагоди турніру відкрив Віктор Шеверя. Він привітав присутніх та представив команди. Хвилиною мовчання учасники та глядачі вшанували пам’ять Івана Шевері та інших  волейболістів області, котрі вже відійшли у вічність, а також загиблих учасників АТО.

Помічник  Василя Петьовки – Ігор Грабар передав вітання від народного депутата України та побажав командам вдалих ігор, а глядачам – видовищного дійства. Також зі словами привітань до учасників турніру звернулися голова обласного комітету працівників освіти Т.Ф. Повханич та директор ЗМТ В’ячеслав Горобець. В свою чергу румунські гості презентували у подарунок всім українським спортсменам турніру  румунські національні головні убори.

Реклама

Волейбольні баталії проводились за коловою системою. За результатами турніру було визначено переможців. Так, третю сходинку посіли  волейболісти з Чернівців, друге місце –  спортсмени з Нижньої Апші, а першу сходинку й головний кубок турніру виборола команда з  Перечина. Інші команди отримали подяки за участь у змаганнях.

Оргкомітет та суддівська колегія також відзначили кращих гравців турніру медалями, грамотами і кубками та висловили подяку народному депутату України Василю Петьовці за постійну турботу про розвиток спорту на Тячівщині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно