Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Виноградівський "Севлюш" став переможцем зимової першості Закарпаття з футболу

Виноградівський "Севлюш" став переможцем зимової першості Закарпаття з футболу

Виноградівський "Севлюш" став переможцем зимової першості Закарпаття з футболу

Завершальна гра зимової першості області за дощової погоди принесла перемогу виноградівцям. Вони, як і їх суперник – ФК «Середнє», – продемонстрували бажання змагатися, але притому виявили хорошу результативність.

ВІДЕО ДНЯ

Основні події розгорнулися в першому таймі. Спочатку активізувалися середнянці. Особливо помітно на правому фланзі діяв Олексій Хоменко. Завдяки порушенню правил проти нього підопічні Василя Варги виконали штрафний, однак захист «Севлюша» упорався. Так само уважно виноградівці діяли й при виконанні ще кількох «стандартів» суперником. І витримавши стартовий натиск «Середнього», самі організували кілька небезпечних атак. Вони виявилися напрочуд результативними. Спочатку на 6 хв. Михайло Чедрик забив після того, як захист візаві випустив його з уваги. Гра на випередження завершилася влучним ударом.

Швидкий гол вивів із колії господарів, і вони пропустили ще двічі. За дві хвилини виноградівці виконували штрафний, і той же М.Чедрик замкнув навісну передачу головою – 2:0. Промайнуло ще п’ять хв., і Михайло небезпечно пробив у бокову стійку, але на добиванні підстрахував Юрій Мешко – 3:0. Середнянці намагалися прийти до тями, а виноградівці прагнули на фартовій ноті не пропустити. Зрештою, за такого рахунку команди й пішли на перерву. А вболівальників народною піснею розважив місцевий колектив художньої самодіяльності. Крім того, депутат обласної ради Мирон Помпель вручив грошові винагороди від Федерації футболу Закарпаття ветеранам із Середнього Юрію Шелею, Івану Сабовчику, Андрію Пашку, Степанові Постолівці, Володимиру Лукачині, а також Бейлі Калиничу, Іванові Скалинчаку, Іванові Сідуну, Івану Фатулі та Йосипу Вітнянському (Ужгородський район).

Реклама

Стосовно ж другого тайму, то події розгорталися приблизно за рівної боротьби. Знову активніше розпочали середнянці, прагнучи відігратися. Хороші нагоди господарі мали, зокрема, зі звичних «стандартів» (особливо запам’ятався наприкінці матчу удар зі штрафного Олексія-Павла Шведюка, але зреагував Віталій Гренишин).

Ще в одній з атак середнянці влучили в бокову стійку, однак виноградівці холоднокровно діяли в захисті й відповідали напористими контратаками. Проте загалом по-справжньому небезпечних ударів у другому таймі було мало, і він, мабуть, закономірно, завершився нульовою нічиєю. Тим не менше, «Севлюш» переконливо здобув перемогу з рахунком 3:0 і уболівальникам Виноградівщини є чому порадіти – їх команда здобула перший трофей у сезоні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно