Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Дев’ять закарпатських боксерів боротимуться у фіналі Чемпіонату України

Дев’ять закарпатських боксерів боротимуться у фіналі Чемпіонату України

Дев’ять закарпатських боксерів боротимуться у фіналі Чемпіонату України
ВІДЕО ДНЯ

Минулого тижня завершився другий етап відбору учасників Чемпіонату України з боксу серед юнаків 2003-2004 р. н., котрий відбудеться у м. Надвірна Івано-Франківської області наприкінці квітня.

Як інформує ФБЗО, 15-18 березня у Львові відбувся зональний Чемпіонат України боксерів цієї вікової групи. На ринг виставкового залу ринку "Шувару" з’їхалося близько сотні юних майстрів шкіряної рукавички, щоб вибороти право захищати честь західного регіону України у фінальній частині чемпіонату. Вони представляли Львівську, Івано-Франківську, Чернівецьку та Закарпатську області.

Реклама

До команди Срібної землі входили: іршавчанин Володимир Горзов, хустянин Станіслав Бабич, берегівчанин Василь Побранський, два рахівчанини Василь Рошташ та Віталій Брана, три чопівця Андрій Купавцев, Дмитро Мага, Тадей Стойкевич та восьмеро мукачівців Антон Іванов, Богдан Савчин, Олег Гонак, Михайло Маркович, Мілан Рокіцан, Віталій Татаренко, Максим Сувирда та Степан Лучка. Всі вони відібрані за результатами обласного чемпіонату та декількох регіональних турнірів і спарингів.

Протягом трьох днів точилися запеклі бої, ніхто не хотів поступатися. Та все ж дев’ять закарпатців вибороли право участі у фіналі Чемпіонату України. За словами старшого тренера юнацької збірної області Олександра Салахеєва, підсумки зонального чемпіонату його не зовсім задовольнили, він сподівався на кращі результати, адже під час підготовки до змагань була пророблена велика робота, хлопці додали у майстерності та фізичній підготовці, сформувався кістяк команди, який повинен був вигравати, але щось не пішло.

Реклама

Головний тренер ФБЗО Валерій Вишньов вважає, що закарпатська команда виступила успішно. "Ми вибороли дев’ять путівок у фінальну частину Чемпіонату України, головною ж причиною наших деяких непередбачених поразок стало упереджене суддівство бригади суддів, до якої увійшли по одному судді від Закарпатської, Чернівецької та Івано-Франківської областей. Решта суддів зі Львову, – зазначає тренер. – Вони забрали у нас, як мінімум, двох фіналістів".

У Надвірній Закарпатську область будуть представляти Андрій Купавцев з Чопа, Станіслав Бабич з Хуста, Віталій Брана з Рахова, Володимир Горзов з Іршави та мукачівці Антон Іванов, Володимир Маркович, Мілан Рокіцан, Віталій Татаренко, Максим Сувирда. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно