Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Севідов виплатить "Говерлі" 4 мільйони гривень

Севідов виплатить "Говерлі" 4 мільйони гривень

Юрист "Говерли" Юрій Артюх розповів, що Апеляційний суд підтвердив законність стягнення 4 мільйонів гривень з Олександра Севідова за достроковий розрив контракту з ужгородським клубом.

ВІДЕО ДНЯ

"Він може оскаржити це рішення у Вищому спеціалізованому суді з розгляду цивільних і кримінальних справ, але воно вже вступило в законну силу і може бути примусово виконане. Сама компенсація і порядок її обчислення передбачена в регламенті зі статусу і трансферів футболістів, не в кодексі законів про працю. Тобто, в даному випадку і можливість стягнення кромпенсації, і порядок її обчислення передбачений в регламентних нормах ФФУ, які зобов’язалися виконувати Севідов і ФК "Говерла".

Позиція Севідова та його представників в суді першої та апеляційної інстанції будувалася спочатку на тому, що заяву про звільнення за власним бажанням він не підписував, тобто вона була підроблена. Була проведена експертиза, встановлена автентичність підпису Севідова. Потім їхня позиція дещо змінилася – представники Севідова стверджували, що він дійсно цю заяву підписував, але зробив це не датою подання і склав її раніше. Але суд першої та апеляційної інстанції зазначив, що це не має жодного значення", – сказав юрист "Говерли" Юрій Артюх.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно