Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • На Рахівщині відбулись гірськолижні змагання «Вершина Карпат-2017»

На Рахівщині відбулись гірськолижні змагання «Вершина Карпат-2017»

На Рахівщині відбулись гірськолижні змагання «Вершина Карпат-2017»
ВІДЕО ДНЯ

7 та 8 квітня на Рахівщині відбулися змагання з гірськолижного спорту на кубок «Вершина Карпат-2017». Любителі екстриму зібрались  на курорті Драгобрат, щоб  поборотись за призові місця та заслужені нагороди. Змагання із гірськолижного спорту пройшли за підтримки народного депутата України Василя Петьовки.

Із вершини гори Стіг відкриваються неймовірні краєвиди. Тут досі все засипано снігом. Доки так буде – невідомо, однак цими вихідними гірськолижний сезон на Драгобраті вже закрили, принаймні офіційно. Стартував він ще 4 місяці тому. Покататися на лижах цього року сюди приїхали тисячі місцевих і туристів.

Реклама

7 квітня, з настанням темряви, на Драгобраті розпочалася насправді феєрична програма. Ветерани гірськолижного спорту та інструктори з факелами в руках символічно спустилися з гори під спалахи салютів у небі.

В перший день, 7 квітня, тут змагалися вихованці Ясінянської дитячої спортивної школи. А наступного дня змагань, вже традиційно перед офіційним закриттям сезону відбулися змагання «Вершина Карпат-2017», у яких взяло участь 66 учасників з Рахівського району та Львівщини. Змагалися діти віком від 6-ти до 15-ти років, а також ветерани гірськолижного спорту та інструктори.

Реклама

Після запеклої боротьби настав час церемонії нагородження переможців. Їх було чимало, адже  змагалися між собою окремо хлопчики та дівчата у різних вікових категоріях. Наймолодшій власниці золота Анні Персань  всього 6 років. На лижах  дівчинка вже  2 роки. Серед юнаків золото отримав Дмитро Шепюк, який теж нещодавно опанував гірськолижний спорт. А cьогодні він вже на п’єдесталі з кубком лідера.  За золото змагався та виборов  його і професійний лижник, тренер спортивної школи Микола Тулайдан, який присвятив лижам спорту все своє життя.

Всі переможці змагань, окрім незабутніх емоцій і вражень,  отримали медалі, кубок «Вершини карпат-2017» та цінні подарунки від народного депутата України Василя Петьовки. Організатор гірськолижного кубку «Вершина Карпат-2017» Павло Цибеленко, висловив подяку народному депутату України за постійну підтримку змагань та виявив надію, що кубок «Вершина Карпат» проводитимуть і наступного року. 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно