Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські боксери перемогли на "Кубку Галичини"

Закарпатські боксери перемогли на "Кубку Галичини"

Зі 100-відсотковим переможним результатом повернулись зі Львівщини юні закарпатські боксери. 7-9 квітня у Миколаєві відбувся традиційний боксерський турнір " Кубок Галичини " для юнаків 2003-2004 років народження. Федерацію боксу Закарпатської області представляли юні мукачівці, вихованці КОДЮСШ " Спартак", 11-річні Олександр Левченко, Максим Негребов, 12-річний Степан Лучка та 14-річний Максим Сувирда. Тренує спортсменів Валерій Вишньов. Загалом у турнірі прийняли участь близько 60 юних боксерів зі Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Волинської та Закарпатської областей.

ВІДЕО ДНЯ

Виступ мукачівців вразив усіх присутніх на змаганнях: і спортсменів, і тренерів, і суддів, і вболівальників та шанувальників боксу. У восьми поєдинках вони здобули 8-м перемог. Тренер Валерій Вишньов зазначає: " Все почалося з найменшого, Сашка. Він вийшов на ринг і менш, ніж за 1 хвилину, довів свою повну перевагу над суперником з Івано-Франківська. Його прикладу послідувала вся команда. У підсумку першого дня змагань ми добули 4 дострокових перемоги у першому раунді".

Фінальний день змагань був складніший, але також успішний. "Наші боксери довели свою перевагу над суперниками у напружених трьох-раундових боях. А більш досвідчені Степан і Максим продовжили тотальний разгром своїх суперників і перемогли у першому раунді. Боксер Максим встановив рекорд турніру – найшвидша перемога, атака на перших секундах бою примусила суперника з Чернівців капітулювати, – розповідає тренер хлопців. – Ще один приємний для мене факт: найтехнічним боксером турніру визначено наймолодшого та найлегшого серед учасників Олександра Левченка. Йому вручено кубок "За кращу техніку ". Хоча результати скрізь позитивні, розслаблятись зарано, адже цей турнір носить статус регіонального і його учасники кращі в регіоні. У цей час збірна західного регіону, в яку входять і 10 закарпатців, готується до головного старту року – Чемпіонату України. Він відбудеться у м. Надвірна наприкінці квітня. А цей турнір став перевіркою резерву збірної нашого краю".

Реклама
Закарпатські боксери перемогли на "Кубку Галичини" – 01
Закарпатські боксери перемогли на "Кубку Галичини" – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно