Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • МТБ-марафон "Три замки Закарпаття": хто і чому підтримує розвиток велоспорту в області

МТБ-марафон "Три замки Закарпаття": хто і чому підтримує розвиток велоспорту в області

МТБ-марафон "Три замки Закарпаття": хто і чому підтримує розвиток велоспорту в області

Закарпаття – не лише надзвичайно мальовничий та гарний край, яким туристи, безперечно, можуть милуватися, але й регіон, у якому активно розвиваються різні види спорту та часто проходять змагання для дорослих і дітей. От і 22 квітня, у суботу, о 12:30 у Мукачеві стартувала дитяча велогонка у парку «Перемоги». Вона тривала кілька годин. У велозмаганнях  взяли участь діти віком від 2 до 17 років. Проходив захід у рамках МТБ-марафону «Три замки Закарпаття», який стартував 23 квітня. Перегони відбувалися за визначеним GPS маршрутом,  попередньо повідомленим учасникам. Стартував марафон о 10 год. у замку «Паланок». Відкрив його Тарас Петрина – фінансовий директор компанії «Флекс», генерального спонсору МТБ-марафону.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми підтримуємо такі заходи вже традиційно. У всіх країнах наша компанія приймає участь у подібних спортивних подіях. Це спрямовано на популяризацію активного та здорового способу життя, – зазначає фінансовий директор компанії «Флекс» Тарас Петрина. – У Мукачеві ми підтримуємо заходи спортивного спрямування. І я радий, що «Флекс» долучається до таких подій у місті. Завдяки цьому Мукачево набуває хорошого іміджу».

МТБ-марафон "Три замки Закарпаття": хто і чому підтримує розвиток велоспорту в області – 01
Реклама
МТБ-марафон "Три замки Закарпаття": хто і чому підтримує розвиток велоспорту в області – 02

Після цього велосипедисти поїхали в палац Шенборнів, а далі – у Чинадіївський замок Сент-Міклош. Фінішували учасники в Мукачеві у парку «Перемоги» о 13:30. Крім того, що траса охоплювала три замки, вона ще й проходила через 14 населених пунктів. А це чудовий спосіб ознайомити туристів із географією Закарпаття. Та й не тільки туристів, адже чимало краян ще не були у тих селах, через які проходив веломаршрут.

Реклама

Змагання відбувалися на двох маршрутах дистанцією в 40 та 70 кілометрів. Марафон «Три замки Закарпаття» визначався індивідуальними перегонами. Вони проводилися у наступних категоріях: «Любителі», «Туризм» та «Еліта».

МТБ-марафон "Три замки Закарпаття": хто і чому підтримує розвиток велоспорту в області – 03

Учасники зазначають, що марафон пройшов на високому рівні. Значну фінансову підтримку надали підприємства, які працюють на території області. Зокрема, генеральним спонсором стала компанія «Флекс». Підприємство не могло не підтримати веломарафон, адже воно всіляко сприяє розвитку велосипедного спорту в регіоні та пропагує здоровий спосіб життя серед закарпатців. Також, як зазначає менеджер із регіонального розвитку бізнесу компанії «Флекс»  Крістіна Котик, цей веломарафон популяризує регіон та місто. «Також такі заходи допомагають людям працевлаштуватися. Тобто, коли вони бачать, що «Флекс» є генеральним спонсором подібних спортивних подій, то розуміють, що це компанія, яка підтримує своє місто та область, активно долучається до заходів, що сприяють популяризації здорового способу життя,– каже КрістінаКотик. – Крім того люди бачать, що це підприємство, яке підтримує своїх працівників, адже у марафоні взяли участь і працівники «Флексу».

Реклама
МТБ-марафон "Три замки Закарпаття": хто і чому підтримує розвиток велоспорту в області – 04
МТБ-марафон "Три замки Закарпаття": хто і чому підтримує розвиток велоспорту в області – 05
МТБ-марафон "Три замки Закарпаття": хто і чому підтримує розвиток велоспорту в області – 06

До того ж, це вже не вперше компанія підтримує подібні ініціативи. Минулого року, у вересні, «Флекс» також був генеральним спонсором у знаковому для Закарпаття велозаїзді «Grand Prix Mukachevo 2016 FLEX».

«Флекс» сприяє тому аби закарпатці ставали спортивнішими та здоровішими. Адже у здоровому тілі – здоровий дух.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно