Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юним волейболістам з Великої Угольки подарували спортивну форму

Юним волейболістам з Великої Угольки подарували спортивну форму

ВІДЕО ДНЯ

Народний депутат Василь Петьовка постійно опікується розвитком спорту на Тячівщині, підтримує проведення змагань серед дітей та молоді та заохочує юних спортсменів. Вони ж, у свою чергу, демонструють високі результати, іноді навіть за відсутності умов для тренувань.

До прикладу, нещодавно команда юнаків Великоугольківської ЗОШ І-ІІІ ст. виборола першість на районному турнірі з волейболу серед шкіл І-ІІІ ст. Вихованці маленької віддаленої гірської школи, де нема ні спортзалу, ні спортмайданчика, переможного результату досягли вперше. Хоча, за словами наставниці юних чемпіонів – вчительки фізкультури Руслани Феєр, йшли до цього не один рік.

Реклама

«До змагань готувалися заздалегідь, на власному ентузіазмі. Тричі на тиждень, після уроків, тренувались на шкільному подвір’ї, незважаючи на примхи погоди. Учні займалися з бажанням, вдосконалюючи майстерність та техніку гри. Та була одна проблема: у моїх підопічних не було форми. На змагання діти вдягали футболки одного кольору. Форма коштує недешево, не всі батьки можуть дозволити придбати її дитині», – розповідає Руслана Феєр.

У вирішенні цього питання великоугольківським любителям волейболу допоміг народний депутат України Василь Петьовка. За сприяння нардепа для юних спортсменів Великої Угольки придбали комплекти волейбольної форми та гетри – як для команди юнаків, так і дівчат.

Реклама

Обновки волейболістам урочисто передали на шкільній лінійці. З вагомим спортивним досягненням збірну школи привітали помічник нардепа Ігор Грабарь та депутат Тячівської районної ради Мар’яна Регуш, побажали подальших перемог та успіхів у навчанні й спорті. Відтак вручили кожному спортсмену комплект форми від народного депутата Василя Петьовки.

Директор Великоугольківської ЗОШ І-ІІІ ст. Іван Голубка нагородив юнаків та дівчат заслуженими медалями, якими юних чемпіонів вирішив відзначити батьківський комітет разом з місцевими підприємцями.

Дирекція, вчителі та школярі вдячні народному депутату України Василю Петьовці за такі  довгоочікувані подарунки. Адже вже зараз юні волейболісти з гірської глибинки готуються захищати честь Тячівського району на обласних змаганнях.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно