Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві змагатимуться силачі зі всієї України

У Мукачеві змагатимуться силачі зі всієї України

Як раніше повідомляло інтернет-видання «PMG.ua», нещодавно в Мукачеві пройшов МТБ-марафон «Три замки Закарпаття». Цієї ж неділі, 14 травня, у місті, в парку «Перемога», відбудуться змагання найсильніший вуличних атлетів не лише із Закарпаття, а й зі всієї України. Богатирі  зберуться, аби позмагатися у street workout – спортивних вправах на вуличних майданчиках.

ВІДЕО ДНЯ

У програмі «Mukachevo Street Workout» буде freestyle, підтягування на перекладені, віджимання на брусах та виходи силою на 2 руки. Також у рамках змагань відбудеться показовий виступ чемпіона України зі Street Workout 2016 в номінації «Фрістайл» та чемпіона України 2016 SLS Cup із шестиборства Олександра Діденка.

Реєстрація учасників уже розпочалася. Вона триватиме до 10 травня включно. Аби зареєструватися, треба зателефонувати за номером – 0979670676. Підтвердження Реєстрації відбуватиметься з 13:20 до 14:20 у день змагань у парку «Перемога».

Реклама

Головний організатор заходу – мукачівський спортивний клуб «D-Fitness». Розпочнеться «Mukachevo Street Workout» у неділю о 15:00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно