Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК «Минай» став володарем Кубка Закарпаття з футболу

ФК «Минай» став володарем Кубка Закарпаття з футболу

У вівторок, 9 травня, у Виноградові відбувся фінальний поєдинок 73-го популярного футбольного турніру Закарпаття між місцевим «Севлюшем» та колективом з Ужгородщини – «Минаєм».

ВІДЕО ДНЯ

Гра відразу ж розпочалася з небезпечних моментів. Перша гольова нагода виникла біля воріт виноградівців, але захисники загрозу нівелювали. «Севлюш» відповів своєю перспективною атакою, після якої господарі заробили право на кутовий. Після розіграшу стандарту Ярослав Козик призначив пенальті у ворота «Минаю». Переграти Дмитра Бабенка Денису Ребрику не вдалося. Відразу ж за кілька секунд відповіли атакою гості і Роберт Гегедош вивів колектив з Ужгородщини вперед – 0:1.

Такий динамічний футбол вболівальники мали змогу спостерігати протягом всього першого тайму. Чимало нагод для взяття воріт мав автор першого забитого м’яча, але вдало діяв Віталій Гринишин. «Севлюш» також не відсиджувався в обороні, а проводив свої атакуючі дії.

Реклама

Кінцівка першої 45-хвилинки була повністю за гравцями «Минаю», котрі створили чимало небезпечних моментів. В одному з епізодів м’яч навіть опинився у воротах, але лайнсмен зафіксував офсайд. Пощастило виноградівцям і в епізоді, коли Гегедош поцілив у поперечину.

У другому таймі небезпечні моменти виникали дедалі рідше, але 6-и хвилинний відрізок гри, із 75-ї по 81-у хвилини, запам’ятався трьома забитими м’ячами, і всі вони у виконанні минайців. Спочатку Гегедош оформив дубль, а згодом Роберт віддав на Владислава Микуляка і той зробив рахунок непристойним – 0:3. Крапку в зустрічі поставив Василь Пиняшко – 0:4.

Реклама

Тож, продемонструвавши видовищний і, що важливо, результативний футбол, «Минай» здобуває Кубок Закарпаття з футболу 2017.

«Севлюш» (Виноградів) – «Минай» – 0:4 (0:1)

Голи: Роберт Гегедош 7, 75, Владислав Микуляк 79, Василь Пиняшко 81.

Реклама

«Севлюш»: Віталій Гринишин, Артур Вайда, Віктор Микуляк, Віктор Чумак, Іван Бандурович, Василь Вашкеба, Борис Ковня, Денис Ребрик, Юрій Чонка, Михайло Реплюк, Михайло Чедрик.

Запасні: Юрій Славік, Василь Луця, Василь Ковтун, Дмитро Жуков, Андрій Ломага, Роман Орос, Богдан Котляр.

Тренер – Володимир Талабірчук.

«Минай»: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Владислав Образцов, Максим Минайленко, Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Євген Мирончук, Яромир Лобода, Василь Пиняшко, Роберт Гегедош.

Запасні: Юрій Погоріляк, Сергій Машталір, Стефан Федак, Олексій Шпак, Едуард Дзьоба, Констянтин Багрій.

Тренер – Микола Гібалюк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно