Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті відбудеться "Фестиваль спорту і здоров’я 2017"

26 травня, оргкомітет "Фестивалю спорту і здоров’я 2017" презентував новинки спортивного дійства, яке проходитиме у Виноградові завтра, 28 травня. За словами Мілана Чейпеша, члена оргкомітету фестивалю, цьогорічний захід буде значно масштабніший, аніж попередній. Зокрема, пройдуть змагання і показові виступи у 19-ти видах спорту, серед яких легкоатлетичний забіг із призовим фондом 5000 гривень, волейбол, стрітбол, водний футбол, настільний теніс, кікбоксинг та велоїзд з розіграшем велосипеда.

ВІДЕО ДНЯ

Член оргкомітету Іван Боршош розповів про правила участі у змаганнях, а Віктор Нагорняк попередив про те, що у день проведення фестивалю рух вулицями Миру і Шевченка буде обмежений. "Окремою атракцією фестивалю буде, ймовірно, перше в Україні Містечко здоров’я", – наголосив Віктор Черніков. У спеціальних секторах на площі винороба розповідатимуть про оздоровчу фізкультуру, принципи здорового харчування і навіть запропонують безкоштовний масаж.

Серед інших цікавинок – показовий виступ з фехтування, який проведуть майстри спорту України з цього виду спорту. Також обіцяє бути захоплюючим поєдинок професійних боксерів Василя Клюси з Виноградівщини та Олександра Кичалюка з Хмельниччини.

Реклама

Організатори наголосили, що минулоріч після проведення першого такого фестивалю спорту відчутно збільшилася кількість відвідувачів у спортивних школах і клубах району. А залучення до спорту і здорового способу життя як альтернатива поганим звичкам серед молоді – це і є основна мета "Фестивалю спорту і здоров’я 2017".

Реєстрація для учасників почнеться завтра зранку на центральній площі Виноградова, офіційне відкриття о 11:00. Організатори очікують на близько 1500 учасників. Спортивні дійства і розваги триватимуть протягом всього дня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно